FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Neočekivano

Miočić se sprijateljio s kontroverznim youtuberom: Nahvalio Jakea Paula, obožavatelji mu to zamjeraju

UFC borac hrvatskih korijena sudjelovao je u promotivnoj kampanji za meč između Paula i Woodleyja.

U sklopu promotivne kampanje za meč između Jakea Paula i Tyrona Woodleyja održana je konferencija za novinare na kojoj je sudjelovao i legendarni UFC borac Stipe Miočić.

Budući da su Paul i Miočić iz istoga grada, Clevelanda u državi Ohio, borac hrvatskih korijena pristao je sudjelovati u promotivnoj kampanji za njegov četvrti profesionalni meč, koji je na rasporedu 29. kolovoza u Clevelandu.

Pohvalio je Miočić oba borca, ali nikako nije htio prognozirati ishod meča jer, kako kaže, nije dobar u prognoziranju:

"Užasan sam u bilo kakvim prognozama, zato se i ne kladim. Obično onaj na kojeg se kladim, izgubi", kazao je Miočić pa dodao kako je Paul puno napredovao u posljednje vrijeme.

"Iskreno, Jake je jako puno napredovao. On i dalje napreduje, postaje sve bolji i bolji. Na početku to nije bilo tako dobro, ali vidite što sad radi. Izgleda poput profesionalca, izgleda kao da zna što radi", rekao je pa se osvrnuo na Tyrona Woodleyja.

"Također, Woodley dobro radi već duže vrijeme. Mislim da će biti teška borba, ljudi bi se mogli iznenaditi", zaključio je Miočić.

Čini se da su se Miočić i Paul sprijateljili, proveli su dosta vremena skupa, podijelili su nekoliko zajedničkih slika i storyja na svojim profilima na Instagramu, što se nije naročito svidjelo obožavateljima UFC borca.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider