FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
povratak šampiona

Dva dana je šutio: Stipe Miočić napokon se oglasio nakon potvrde velikog revanša

Stipe Miočić i Daniel Cormier borit će se u velikom revanšu u kolovozu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Američki Hrvat Stipe Miočić uspio je. Sudbina je bila na njegovoj strani, a protiv UFC-a koji je planirao veliki spektakl između Daniela Cormiera i Brocka Lesnara, no gorostasni Amerikanac više se neće boriti pa je Stipe napokon dobio ono što i zaslužuje.

U nedjelju rano ujutro po hrvatskom vremenu, 18. kolovoza Stipe Miočić ima veliku priliku vratiti pojas UFC prvaka teške kategorije koji je izgubio u srpnju prošle godine protiv aktualnog prvaka Cormiera.

Čekao je Stipe i čekao, nije htio prihvaćati borbe koji nisu revanš s Cormierom. Bio je uporan i uspio je, iako će na novu borbu čekati više od godinu dana. Jedini borac u povijesti koji je čak tri puta branio pojas prvaka u teškoj kategoriji nije se oglašavao čak dva dana od službene potvrde revanša.

Stipe Miočić i Daniel Cormier (Foto: AFP) UFC potvrdio borbu koja se dugo čekala: Miočić dobio priliku za revanš protiv Cormiera! divider

''Spreman sam. Bio sam spreman. Uzet ću natrag ono što je moje!'' kratko je poručio Stipe na Instagramu.

Cormier je pak, nakon što je isprva tvrdio da želi samo Lesnara, posljednjih mjeseci počeo hvaliti Stipu. To je učinio i jučer govoreći na ESPN-u.

''To je morao biti samo i jedino on, zbog svega što je napravio prije naše borbe. Ne možete ignorirati sve sjajne stvari koje je postigao u ovoj diviziji. Osvojio je pojas na onakav način i onda ga tri puta obranio. Osim toga, uvijek je glasio za dobrog tipa koji radi mnogo pozitivnih stvari. Od početka sam znao, ako se ne budem borio protiv Brocka, to mora biti Stipe'', poručio je Cormier, prenosi Fightsite.

Za manje od tri mjeseca uživo na GOL.hr-u i Novoj TV ljetni spektakl koji ne smijete propustiti.
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider