FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"nemoj me se bojati"

McGregor ohrabrio Miočića: "Želite bolju borbu? Anthony Joshua, idemo!"

Stipe Miočić nalazi se na prekretnici svoje karijere. Zasada nema dogovora s UFC-om oko nove borbe, jer istovremeno poput Conora McGregora pokušava dogovoriti boksački meč.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je MMA zvijezda Conor McGregor izgubio u boksačkom meču od Floyda Mayweathera, vrijeme je da se vratimo uzbuđenjima koje sa sobom nose UFC priredbe. Početkom rujna na rasporedu je UFC 215, na kojem su se trebali boriti bivši prvak u teškoj kategoriji Junior dos Santos, i nadolazeća zvijezda Francis Ngannou. Međutim nakon što je Brazilac pao na doping testu, ta je borba izbrisana s glavnog programa večeri.

Par dana kasnije na doping testu je pao i Jon Jones, koji se nedavno vratio nakon suspenzije i vratio pojas UFC prvaka u poluteškoj kategoriji. Time je otpao potencijalni okršaj Jonesa i američkog Hrvata Stipe Miočića, koji drži UFC pojas u teškoj kategoriji.

Budući da su obojica ostali bez planiranih protivnika, Francis Ngannou je izazvao UFC-ovog prvaka teške kategorije Stipu Miočića da se obračunaju 2. prosinca na UFC 218 priredbi u Detroitu.

"Stipe nema protivnika za 2. prosinac u Detroitu. Ja sam ovdje! Dajte mi tu borbu", napisao je Predator na društvenim mrežama.

Iz UFC-a još uvijek nema povratne informacije hoće li "Predatora" uzeti u obzir kao idućeg izazivača teške kategorije, pogotovo jer još uvijek pokušavaju dogovoriti meč koji navijači najviše žele vidjeti, a to je okršaj Miočića i Caina Velasqueza.

Glavni program borbi za listopad još je poluprazan, odnosno osim meča Tonyja Fergusona i Kevina Leeja nema druge velike borbe večeri. Kada bi se dogovorio okršaj Miočića i ozljedama opterećenog Velasqueza, to bi bila glavna borba te večeri u Las Vegasu.

Recimo i da je Miočić nakon meča Mayweather - McGregor po treći put izazvao boksačkog prvaka u teškoj kategoriji Anthonyja Joshuu.

"Želite li bolju borbu od ove? Dva najbolja teškaša na svijetu. Anthony Joshua, idemo! Stari, nemoj se bojati", napisao je Miočić na Twitteru.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider