FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Sprema se objava meča stoljeća

''Takav borilački spektakl svijet još nije vidio, ali to je jako opasna borba''

Prema britanskim medijima, ovaj tjedan mogla bi se dogoditi vrlo važna medijska objava. Iako se ne navodi o čemu se radi, za pretpostaviti je da je riječ o potencijalnom boksačkom meču stoljeća između Floyda Mayweathera i Conora McGregora.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Potencijalni okršaj najveće boksačke zvijezde i najveće MMA zvijezde zapalio je borilački svijet. Naravno, sami događaj najviše je interesantan zbog silnih milijuna dolara koji se vrte oko cijele priče. Navodno je McGregor pristao na 100 milijuna dolara, dok će se Mayweather naplatiti iz ostatka prihoda.

Dana White priznao je da ne može napraviti ništa da spriječi boksački dvoboj, a Conor McGregor ne prestaje se samopromovirati. Osim Las Vegasa, spominju se Moskva i New York kao eventualni gradovi domaćini meča.

Da će cijeli meč osigurati neviđenu gledanost i zaradu svjestan je i UFC borac Khabib Nurmagomedov, ali i smatra da bi McGregorov prijelaz u svijet boksa mogao naškoditi njihovom sportu.

''Iz perspektive fana radi se o jako uzbudljivoj borbi. Sasvim mi je jasno zašto to rade, takav borilački spektakl svijet još nije vidio. Ali istina je da je za MMA ovo jako opasna borba. Ako jedan istaknuti UFC borac poput McGregora izgubi od 40-godišnjeg boksača, to bi bio udarac za reputaciju MMA-a. Ali novac očito nadmašuje svaki rizik'', izjavio je Nurmagomedov.

Prema britanskim medijima, službena potvrda mogla bi se dogoditi ovog tjedna, a već ranije špekuliralo se o određenim datumima borbe među kojima se ističe 10. lipnja. T- Mobile Arena u Las Vegasu već je rezervirana za taj period.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider