FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
NOVI KSW NASTUP

Najbolja hrvatska borkinja na novom ispitu: "Nisam tako brzo planirala opet u kavez, ali pobjedom mogu izboriti borbu za titulu"

Saru Luzar Smajić u trećem KSW nastupu čeka Emilia Czerwinska iz Poljske.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kad sutra po treći put zakorači nogom u KSW-ovo borilište, bit će točno tri mjeseca od posljednje borbe koju je Sara Luzar Smajić odradila u kavezu poljske promocije. 

Podosta je to kratak period između dvije borbe, posebno ako uzmemo u obzir da je 23. travnja protiv Natalije Baczynske imala težak posao te da je slavila podijeljenom sudačkom odlukom nakon tri runde. 

KSW ne dolazi u Hrvatsku pa je prihvatila ovu borbu

No, prilika za nastup je došla te će se Sari suprotstaviti Emilia Czerwinska, borkinja koja je u KSW došla uz zanimljiv borilački pedigre te je u rujnu prošle godine uspješno odradila svoj profesionalni MMA debi. Borba se održava ovog vikenda, tj. 23. srpnja u Kielceu na KSW 72 priredbi, a Sara nam je otkrila zašto je prihvatila nastup tako brzo nakon prethodnog.

gol expired Fanovi dobili još jednu borbu koju su tražili: Ivica Trušček nakon Vase i Jankovića ide po "skalp" njihovog trenera divider

"Iskreno, nije mi tako što bilo u planu. Ali, kad sam dobila potvrdu da KSW neće ove godine dolaziti u Hrvatsku, odlučila sam prihvatiti ovu borbu", rekla nam je Sara, koja će pokušati iz ove borbe izaći zadovoljnije nego iz prošle. Unatoč pobjede, odmah je bila svjesna da može i mora bolje.

 

"Ja u principu gledam na to da nije važna samo pobjeda nego i nastup, ali na kraju krajeva se ljudi samo sjećaju rezultata", potvrdila nam je Sara kako je ipak zadovoljna onim glavnim što je prošla borba donijela.

Pobjednica će napasti titulu prvakinje

Što se tiče protivnice, rekla je ono što znaju svi oni koji su pratili njeno predstavljanje u KSW-u.

"Znam da ima dobre rezultate u kickboxingu i da će na taj način pokušati doći do pobjede", kratko je objasnila, a onda dodala nešto vrlo važno:

"Nisam to dobila kao službenu informaciju, ali prilično sam sigurna da bi pobjednica ove borbe mogla dobiti priliku boriti se za titulu."

Dakle, pred njom je najvažnija borba karijere. A kako doći do nje?

"Nemam nikakav posebna plan što pokazati, znam samo da ću morati više koristiti kompletan MMA, a ne samo boks. To je nekakav plan, a ja ću dati sve od sebe da ostvarim najbolje moguće", potvrdila je.

Sarina borba peta je na programu priredbe koja sadrži ukupno osam okršaja.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider