FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"Uvijek nešto nađu"

"Bugarska kobra" poslala poruku Joshui: Sad je dosta! Vidim da me se netko boji

Nedavno su se pojavile glasine da će se Joshua najprije boriti protiv Furyja za naslov apsolutnog prvaka i da će se zbog toga bugarski boksač povući. Međutim, Pulev to demantira.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bugarski boksač Kubrat Pulev poručio je kako nema namjeru odustati od borbe za svjetsku titulu protiv Britanca Anthonyja Joshue kako bi se svjetski prvak u teškoj kategoriji prvo borio protiv Tysona Furyja.

Nedavno su se pojavile glasine da će se Joshua najprije boriti protiv Furyja za naslov apsolutnog prvaka i da će se zbog toga bugarski boksač povući. Međutim, Pulev to demantira.

"Dosta je glasina i nagađanja. Ne razumijem zašto još uvijek odgađamo postavljanje datuma i mjesta. Jedva čekam borbu," kazao je bugarski boksač u razgovoru za BBC.

"Vidim da me se netko boji i pokušava se suprotstaviti nekom drugom ispred mene," dodao je Puilev kome je nadimak "kobra".

Borba između Joshue i Puleva trebala je biti 20. lipnja u Londonu na stadionu Tottenhama, međutim dvoboj je odgođen za neodređeno vrijeme zbog epidemije novog koronavirusa.

Trenutačno se razgovara o mjestima i datumima borbe, a moguće je i da boksači odmjere snage u pulskoj Areni.

Pulev je dosad dobio 28 od 29 mečeva, a 2014. je izgubio od Vladimira Klička. Joshua također, ima samo jedan poraz u 24 meča.

gol expired Tragedija na poznatoj plaži: Plivao sa sinom pa ga našli mrtvog, otkriveno što je zadnje rekao divider

"Čekam dvoboj godinu dana, ali uvijek pronađu neki razlog da ga odgode," dodao je Pulev.

Joshua i Pulev prvi put su se trebali boriti u Cardiffu na stadionu Principality u listopadu 2017. ali tada se Bugarin povukao zbog ozljede ramena.

Joshua je posljednju borbu imao u prosincu prošle godine kada je u Saudijskoj Arabiji pobijedio Amerikanca Andyja Ruiza vrativši tako izgubljene naslove koje mu je Ruiz 'oteo' u lipnju prošle godine pobijedivši ga u New Yorku.

Dinamo, Rijeka i Osijek u punom pogonu, Hajduk ima veliki problem

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider