FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
prijeti mu zatvorska kazna

"Hrvatska senzacija" uhićena u SAD-u zbog vožnje pod utjecajem opijata

Legendarni UFC-ov borac hrvatskih korijena Pat Miletich uhićen je u SAD-u zbog vožnje pod utjecajem opijata.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Legendarni UFC borac Pat Miletich uhićen je u Illisionu zbog sumnje na vožnju pod utjecajem opijata, prenosi Fightsite.

UFC-ov pionir, bivši prvak koji je nastupao pod nadimkom "Croatian sensation" i član Kuće slavnih zaustavljen je prije nekoliko dana oko dva sata ujutro te je priveden u policijsku postaju. Priveden je zbog sumnje na vožnju pod utjecajem opijata, no i dalje nije razjašnjeno je li u pitanju bila droga ili alkohol.

Diletta Leotta (Instagram) Hrvatski reprezentativac zabio možda i ključni gol sezone, a lijepa voditeljica opet mamila uzdahe divider

Miletich je već jednom ranije uhićen zbog sličnog prekršaja, no tada je izbjegao zatvorsku kaznu i do godine dana. Odradio je kraći pritvor te je bio sudionik predavanja o vožnji pod utjecajem opijata.

Podsjetimo, Miletich se ovog mjeseca, u 53. godini života, trebao vratiti u ring i odraditi ekshibicijski kickboxing meč protiv bivšeg svjetskog boksačkog prvaka Michaela Nunna.

gol expired Izvrijeđao Messija pa se posuo pepelom: Ispričao se, ali ne Messiju, nego... divider

Miletich je osvojio inauguralnu titulu UFC prvaka u velteru 1998. godine, koju je potom četiri puta uspješno obranio. Tri godine kasnije izgubio je titulu od Carlosa Newtona, a karijeru u MMA-u okončao je 2008. godine pobjedom protiv Thomasa Dennyja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider