FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Kako će to izvesti?

Overeem se nabrijava, želi Miočićev pojas: Znakovita objava MMA legende

Jedan od najpoznatijih MMA boraca na Instagramu je s nekoliko riječi najavio svoj idući cilj.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako je u svibnju proslavio 40. rođendan i zagazio u peto desetljeće života, legendarni Alistar Overeem ne odustaje od svog cilja kojeg si je zadao: naslova prvaka u teškoj kategoriji u UFC-u.

Taj pojas trenutno drži Stipe Miočić koji će 15. kolovoza kompletirati trilogiju i razračunati se s Danielom Cormierom. Nakon toga ćemo vidjeti što će se događati, ono što je sigurno je kako je Cormier najavio da će mu, bez obzira kako završilo, to biti posljednji meč u UFC-u jer odlazi u mirovinu.

Overeem je na čekanju i to ne baš u prvom redu jer trenutno se na službenoj ljestvici teške kategorije nalazi na sedmom mjestu, premda je u posljednje četiri borbe upisao tri pobjede. Nesretni poraz od Jairzinha Rozenstruika probudio je u njemu samo dodatni motiv da još jednom krene u operaciju osvajanja titule prvaka.

Jasno je to potvrdio i na svom Instagramu riječima:

"Još jedan put prema tituli."

Tko će biti idući koji će se naći Overeemu na tom putu, još nije poznato. Ispred njega su na ljestvici, osim Miočića i Cormiera, još i Francis Ngannou, Curtis Blaydes, Derrick Lewis, Junior Dos Santos i Jairzinho Rozenstruik. Kako piše Fightsite, nije isključeno ni da mu UFC dodijeli suparnike koji se na ljestvici nalaze ispod njega, Aleksandera Volkova ili Augusta Sakaija.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider