FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
samo u americi

Bez pravde za kukavički napad na trenera naše Habazin: Besramno objašnjenje brata svjetske prvakinje

U pripremi je nevjerojatno sramotna kazna za kukavički napad na trenera naše boksačice Ivane Habazin.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ovih dana odvija se suđenje Artisu Macku, bratu boksačke prvakinje Claresse Shields, za fizički napad na Jamesa Alija Bashira, bivšeg trenera Ivane Habazin, prenosi Fightsite. On je priznao krivnju te se očekuje kako bi uskoro moglo doći do nagodbe.

Macku, koji se u trenutku kukavičkog napada nalazio na uvjetnom dopustu iz zatvora, u regularnim uvjetima trebalo bi prijetiti do 10 godina zatvora, no u konačnici će proći sa do godinom dana zatvora. Kako prenosi spomenuti izvor, doći će do nagodbe nakon što je Mack priznao napad, no njegovo objašnjenje zašto je to napravio suludo je, bizarno, jednostavno nevjerojatno.

gol expired Velika sramota za UFC: Kontroverzni sudac Soliz u karijeri ima čitav niz bizarnih odluka! divider

On je na sudu rekao da je reagirao agresivom jer je Bashir uputio uvredljive i rasističke izjave u njegovu i smjeru njegove sestre.

"Čuo sam da nas naziva 'nigger' i zato sam se uplašio za sigurnost svoje sestre", bilo je objašnjenje brata Claresse Shields.

Njegovo objašnjenje nema apsolutno nikakva smisla s obzirom na to da je i Ivanin bivši trener također Afroamerikanac!

gol expired Neymar potpisao ''ugovor'' za Beckhamov Inter Miami: ''U ovom smo zajedno, on je moj predsjednik'' divider

"Ovo možemo smatrati pobjedom. Mr. Mack se susreo s uvredama te vrlo emotivnim i provokativnim izražavanjem. Bio je zabrinut za sigurnost svoje sestre. Riječi koje je čuo su bile izuzetno ofenzivne te se on odlučio zaštititi svoju sestru", rekao je nakon saslušanja Mackov odvjetnik Frank Manley, jedan od najskupljih, a samim time i najuglednijih odvjetnika u državi Michigan.

Kazna će biti izrečena u prvoj polovici ožujka, a prema pisanju američkih medija, nagodba će biti takva da će Mack provesti u zatvoru još godinu dana te platiti 1000 dolara novčane kazne. S druge pak strane, Bashir se još uvijek oporavlja od tog napada u kojem je zaradio teški potres možda, slomljenu čeljust, ostao bez zubi te je pred njim još jedna operacija.

gol expired Vrije u Barci: Griezmann odgovorio na kontroverzne komentare u kojima se spominje i njegova supruga divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider