FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
ponosan na hrvatske korijene

Miočić pohrvatio svoj trenerski tim, s retrovizora mu vise kockice: Nigdje bez hrvatskih obilježja

Stipe Miočić iznimno je ponosan na svoje hrvatske korijene i prezentira ih svakom mogućom prilikom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što su u četvrtak odradili konferenciju za novinare, na kojoj je Stipe Miočić progovorio o budućem odlasku u mirovinu, te na kojoj je Daniel Cormier svojim komentarima nastojao isprovocirati hrvatskog borca da oda svoju taktiku, na redu je službeno vaganje.

No uoči njega objavljene su četiri epizode koje nas uvode u najveću trilogiju u povijesti UFC-a, a u posljednjoj možemo vidjeti da Stipe Miočić na svojem treningu voli da njegovi treneri nose hrvatska obilježja.

Koeficijenti u Cro Betu za UFC 252 Miočić ili Cormier: Koliki su koeficijenti i kakve ishode prognoziraju Zelg i Pokrajac divider

Pogledajte Lucky Punch: Je li Miočićev tim već pogriješio i zašto Cormier gura prste u oči

Steve Kinas je Miočićev trener za grappling i on je na jednom od posljednjih treninga, koji se održao u sobi maloj poput oktogona u kojem će se boriti, odjenuo majicu na kojoj je bio hrvatski grb.

Očito mu je jasno koliko je Stipi bitno njegovo hrvatsko porijeklo i zato ga ovakvim malim detaljima nastoji održati motiviranim. Da mu je to važno vidi se i s retrovizora Miočićevog automobila koji ima veliki broj hrvatskih obilježja.

Mnogima s retrovizora vise kocke s brojevima, a našem borcu vise kocke s crveno-bijelim poljima.

U nedjelju u 4 sata ujutro na GOL.hr-u počinje izravni prijenos UFC 252 večeri na kojoj je glavna borba završetak trilogije između Stipe Miočića i Daniela Cormiera. Snimku možete pogledati u nedjelju navečer na Novoj TV s početkom u 22:45.

gol expired Počinje nova sezona HNL-a: Zasad bez gledatelja, evo što još trebate znati divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider