FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
spektakl koji se ne propušta

Miočić i Cigano najavili meč godine: "Netko će biti nokautiran"

Još nas manje od devet dana dijeli do velikog UFC-ovog spektakla u Dallasu, gdje će Miočić braniti pojas prvaka svijeta.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Stipe Miočić u četvrtak je sudjelovao na UFC-ovom medijskom konferencijskom pozivu tijekom kojeg je odgovrao na pitanja novinara. Dakako, tema je bio nadolazeći meč protiv Juniora dos Santosa na UFC-u 211. Dvojac se sastao 2014. u meču koji je oduševio javnost, ali i koji je Miočić izgubio. Sada više nema prostora za grešku jer ona ujedno znači i gubitak titule.

“To je lekcija koju sam naučio, čak niti toliko lekcija, koliko saznanje da mogu s ekipom na vrhu. Da pripadam vrhu i da se mogu boriti sa svakim. Odradio sam pet rundi s bivšem prvakom, čovjekom koji je poznat po svojim nokautima. Znam da pripadam ovdje i nigdje ne idem. Pogledajte me gdje sam sada”, poručio je “Vatrogasac”.

Zajedno sa Stipom, na medijskom pozivu je sudjelovao i izazivač – Junior “Cigano” Dos Santos.

“To je bila vrlo, vrlo teška borba… Stipe Miočića zaista udara jako tvrdo. Ima nevjerojatne boksačke kvalitete i smatram da je taj meč bio vrlo težak za obojicu. Naravno da smo iz toga mnogo naučili i izvukli mnoge pouke. Stoga ćemo sada samo biti još malo bolje pripremljeni jedan za drugog”.

Brazilac je već javno prognozirao slavlje prekidom unutar dvije runde. Sada je svoju prognozu ponovio.

“Ja sam tip koji je vrlo samopouzdan. Volim biti pozitivan. U svojim snovima vidim se kako ulazim u borbi i nokautiram ga prije kraja druge runde”, proročki će JDS.

Stipe se slaže, barem u dijelu da će netko biti nokautiran…

“Obojica znamo da će netko biti nokautiran u ovom meču. Ja ću biti taj koji će iz oktagona izaći s pojasem. To je ono što će se dogoditi. Neću predvidjeti koja će runda biti, no ja sam taj s pojasem nakon meča”, zaključuje.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider