FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"bio sam bolestan, a nisam znao"

Novo sočno priznanje nekoć najopakijeg čovjeka na svijetu: Tyson progovorio o burnim tulumima i orgijama

Mike Tyson ponovno je otkrio nekoliko zanimljivih stvari iz svoje burne, ali veličanstvene boksačke karijere.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Početkom ožujka po mnogima najopakiji boksač svih vremena Mike Tyson slomio se u svojem podcastu kada je pričao o verziji sebe koja mu nedostaje, ali i koje se užasava. U novom izdanju podcasta Hotboxin otkrio je nove sočne detalje iz svoje burne karijere.

Kada je bio na tronu svijeta Iron Mike bio je jedan od najpopularnijih osoba na svijetu, pogotovo u Las Vegasu. Kako je otkrio imao je pristup VIP odjelima svih noćnih klubova, što je Tyson maksimalno koristio.

gol expired Jedan od najbogatijih klubova svijeta donirao "sramotno malo" za pomoć, Federer uplatio milijun divider

"Kada sam bio mlad bio sam životinja s novcem. Bio sam bolestan, a da to nisam ni znao. Davao sam novac nepoznatim ljudima, slavio sa svima i imao orgije s njihovim mamama, sestrama i rođakinjama. Mnogima curama sam kupovao automobile", otkrio je Tyson.

Prije 20-ak dana Tyson je u emotivnom priznanju otkrio.

"Poznajem umjetnost borbe i poznajem umjetnost rata. To je sve što sam u životu proučavao i zato su me se svi bojali u ringu. Bio sam razarač. Bio sam rođen za to. Danas se osjećam prazno jer nemam ništa. Ponizan sam i sada plačem jer nisam više ta osoba. Nedostaje mi taj Mike Tyson i ponekad se zbog toga osjećam kao pi..... Ali ne želim da taj Mike ponovno izađe van jer s njim dolazi i pakao. Bojim se tog čovjeka", kazao je suznih očiju nekada najopakiji čovjek na svijetu.

gol expired Ne ide sve prema planu Dinamovih čelnika: Igrači odbili smanjenje plaća? divider

Tyson je postao najmlađi prvak svijeta u teškoj kategoriji sa svega 20 godina, četiri mjeseca i 22 dana. Bilo je to 1986. godine kada je slavio protiv Trevora Berbicka. Šest godina kasnije Tyson je osuđen na šest godina zatvora zbog silovanja, no pušten je nakon tri.

Uslijedio je velik broj povratničkih mečeva, uključujući vraćanje titule prvaka svijeta 1996. godine. Samo godinu kasnije diskvalificiran je u revanšu protiv Evandera Holyfielda nakon što mu je odgrizao dio uha.

Posljednji se put za titulu prvaka borio 2002. godine protiv Lennoxa Lewisa, koji ga je nokautirao u 8. rundi. U mirovinu je otišao 2006. godine nakon što je pretrpio dva uzastopna nokauta od Dannyja Williamsa i Kevina McBridea. Karijeru je okončao s 50 pobjeda i šest poraza.

gol expired Pele opet u elementu: "Ronaldo je bolji od Messija, ali ja sam najbolji" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider