FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
traži se lokacija

Na pomolu veliki revanš Joshue i Klička!?

Promotor svjetskog prvaka Joshue otkrio je potencijalne suparnike svog pulena, a jedan od njih je i Vladimir Kličko.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Promotor svjetskog boksačkog prvaka u teškoj kategoriji Eddie Hearn otkrio je potencijalne suparnike za Anthonyja Joshuu, koji bi se trebao vratiti u ring već u listopadu. Jedan od suparnika je i 41-godišnji Ukrajinac Vladimir Kličko, kojeg je u travnju pobijedio nokautom u senzacionalnom meču na ispunjenom Wembleyju.

"Ako se Kličko vrati i kaže da ne želi revanš, onda ćemo se boriti protiv Kubrata Puleva", otkrio je Hearn pa nastavio.

"Kličkov menadžer rekao je da će Vladimir uzeti još dva tjedna i sa svojom obitelji razmisliti o svemu, te onda odlučiti o svojoj budućnosti. Već razmatram mogućnosti za revanš dok čekamo Klička, a neke od opcija su Cardiff, Peking, Dubai, Katar...", otkrio je Hearn.

Šuška se i o neporaženom Deontayju Wilderu i Josephu Parkeru, no te će borbe biti puno teže dogovoriti u tako kratkom periodu.

Najizglednije zasada stoji da će se Joshua boriti u Cardiffu (Wales), a da će mu suparnik biti Kličko ili Pulev. Ako to bude 36-godišnji bugarski boksač, bit će to jedan lakši trening za aktualnog vladara teške kategorije, ali i most prema novim velikim mečevima protiv Wildera ili Parkera.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider