FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
ima jedna ''kvaka''

Mayweather brutalno spustio Whiteu: Ovo će se svidjeti i McGregoru

Nastavljena je medijska paljba kao uvertira za moguću super-borbu Mayweather – McGregor.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Floyd Mayweather posljednji je koji se oglasio u medijskom prepucavanju u kojem sudjeluju i Dana White i Conor McGregor. Naravno riječ je o mogućoj borbi između nikad poraženog boksačkog majstora i najveće zvijezde UFC-a o kojoj se opet svakodnevno piše upravo zahvaljujući tim medijskim porukama.

Nakon protuponude Dane Whitea za ovaj meč (25 milijuna svakom + prava od PPV-a), koja se bitno razlikuje od one Mayweathera, još uvijek umirovljeni boksač je nazvao čelnika UFC-a ''komedijašem''. Onda se opet javio White, a na kraju mu je Mayweather žestoko spustio.

Ismijao je još jednom ponudu od 25 milijuna dolara te mu poručio:

''Nakon što su braća Fertitta prodala UFC Dana je samo zaposlenik. Nemam ništa protiv njega, no sjećam se kada se on motao oko mene i nosio mi torbe. Dana, sjećam se kada si mi nosio torbe i sjeti se kako sam bio dobar prema tebi. Uvijek sam bio dobar prema tebi. No onda je odjednom obrijao glavu i postao je opasan lik'', rekao je između ostalog Mayweather.

No ipak njegova izjava nije do kraja točna jer White je puno više od zaposlenika u UFC-u. On je posjedovao čak 9% dionica kompanije koja je za oko 4 milijarde dolara prodana u najvećem poslu u povijesti sporta. Također, sljedećih pet godina novi vlasnici će isplaćivati godišnju plaću odnosno dividendu Whiteu u vrijednosti tih 9%, a to zbilja nije mali novac.

To možda objašnjava i još jednu stvar koju je Mayweather poručio Whiteu, a koja se sigurno svidjela i samom Conoru McGregoru koji je u prepucavanju s Mayweatherom nominalno na istoj strani s predsjednikom UFC-a.

''Zašto svaki put kada McGregor nastupa, Dana White, koji je zaposlenik, zaradi više od njega kada je Conor taj koji se bori?''

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider