FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
nasmijao seedorfa

Mnogima je odmah bila sumnjiva popularna snimka Khabiba: Pogledajte pa procijenite

Khabib Nurmagomedov pokazao je neke od svojih nogometnih vještina za vrijeme svog boravka u Abu Dhabiju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bivši prvak UFC-ove lake kategorije Khabib Nurmagomedov nalazi se u Abu Dhabiju, gdje će se ovog mjeseca održati tri UFC-ova eventa, a na jednom od njih debitirat će njegov rođak - Umar Nurmagomedov.

Khabib je veliki zaljubljenik u nogomet, a svoje je nogometne vještine pokazao u susretu u kojem im je društvo na terenu radio nizozemski velikan Clarence Seedorf.

U videu koji su objavili neki sudionici ovog okršaja, među kojima je i poznati turski kuhar Burak Ozdemir, u jednom trenutku svjedočimo nevjerojatnoj brzini Khabiba Nurmagomedova, zbog koje su mnogi reagirali.

Khabib je poput Kyliana Mbappea najprije prvi stigao do lopte pa ju gurnuo pored svog čuvara i olako ga pretrčao. Napravio je to spomenutom kuharu, no nešto je odmah bilo sumnjivo mnogima.

Khabib je jednostavno djelovao prebrzo za nekog tko nije sprinter ili brzonogi nogometaš, pa mnogi vjeruju da je snimka u tom trenutku malo ubrzana.

Osim toga spomenimo da je prilikom fotografiranja Khabib stajao zagrljen pored Seedorfa, a onda ga je u jednom trenutku, u svom stilu, uhvatio za nogu i pravio se da ga ide rušiti. Khabib je uhvatio tzv. single-leg, što je mnoge, pa i Nizozemca nasmijalo.

Podsjetimo, Khabib je bio gledatelj na tribinama u Moskvi kada su finale Svjetskog prvenstva prije dvije i pol godine igrale Francuska i Hrvatska...

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider