FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"je*eno me otpustite"

Jon Jones eksplodirao na društvenim mrežama: Tražio raskid ugovora s UFC-om, usput kritizirao Miočića

Jon Jones imao je još jednu ludu večer na društvenim mrežama. Obračunao se sa svima te pritom zatražio raskid ugovora s UFC-om.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Po mnogima jedan od najvećih MMA boraca svih vremena Jon Jones eksplodirao je noćas na društvenim mrežama. On je u seriji tvitova, koje je kasnije sve obrisao, izvrijeđao UFC i zatražio raskid ugovora.

Našao je i mjesta da pritom uvrijedi Stipu Miočića, najvećeg teškaša svih vremena u UFC-u.

Rat između Whitea i Jonesa

Podsjetimo, borilački svijet očekuje superborbu između Francisa Ngannoua i Jona Jonesa, no odmah nakon pobjede Kamerunca protiv Miočića počeo je psihološki rat između američkog borca i predsjednika UFC-a Dane Whitea.

U tako velikoj borbi novac igra glavnu ulogu, a White želi proći što bolje u tom dogovoru. Naravno, to želi i Jones, bivši prvak poluteške kategorije koji je prešao među najveće momke, gdje još uvijek čeka svoj prvi meč.

"Nemojmo zaboraviti da je Stipe izgubio od DC-a (Daniel Cormier). Stipe je svoj pojas obranio svega pet puta, a ja 15. Čovjek se pojavio sa 106 kilograma u meču protiv Francisa. On nije Jon Jones", napisao je Jones i taj tvit je još uvijek aktualan, za razliku od sljedećih koje je uputio UFC-u:

gol expired I Ngannou se oglasio nakon osvajanja pojasa UFC prvaka, poseban dio poruke posvećen je Stipi divider

"Radije biste me imali u blizini i tretirali me kao govno. Kunem se da UFC industrija nije bila ništa drugo nego depresivna. Imam osjećaj kao da su mi odrezali krila. Samo me je*eno otpustite", napisao je u jednom trenutku noći Jones.

"Kakvo je ovo čudno sranje, očito je da me šef mrzi. Dopustite mi da svoj posao preselim negdje drugdje. Više se ne trudim biti sjajan zbog drugih ljudi, pokušavam biti sjajan zbog sebe. A nema ničeg sjajnog u tome da me se iskorištava. Nemate pojma koliko se uvrijeđeno osjećam", brujao je Jones.

Nekoliko minuta nakon tog posljednjeg tvita sve ih je obrisao, a razlog je trenutačno nepoznat.

gol expired Poznato je što su Ngannou i Miočić pričali odmah nakon nokauta: Lijepe riječi Kamerunca divider

Dana White nakon pobjede Francisa Ngannoua nad Stipom Miočićem izjavio je:

"Da sam Jon Jones i da sam kod kuće gledao ovu borbu, počeo bih skidati kilograme za srednju kategoriju. Ja ovdje mogu sjediti cijeli dan i objašnjavati vam što znači poruka da vam se pokaže novce. Možeš ti uvijek reći da se želiš boriti protiv nekoga, no pitanje je želiš li to zapravo", kazao je White i izazvao bijes kod bivšeg prvaka srednje kategorije, koji je tijekom povijesti, izvan oktogona, poprilično razljutio i Whitea i UFC-ovu organizaciju svojim ponašanjem.

gol expired Stipe Miočić se oglasio, objasnio razloge poraza: "Mojim fanovima, pogotovo u Hrvatskoj i Clevelandu..." divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider