FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
potvrdio i ufc

Jon Jones u veljači brani pojas UFC prvaka: "On će sljedeći dobiti batina"

Jon Jones i Dominick Reyes borit će se za pojas prvaka poluteške kategorije u veljači iduće godine.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jon Jones stavit će svoj pojas "na raspolaganje" 9. veljače 2020. godine u Houstonu! Prvak poluteške kategorije borit će se protiv Dominicka Reyesa, neporaženog borca koji u karijeri ima savršenih 12-0.

UFC je službeno potvrdio borbu za pojas u ranojutarnjim satima srijede, nakon čega su obojica boraca reagirali na društvenim mrežama.

gol expired Zbog konstantnih uboda u oči Miočić morao biti operiran: "Ne zanima me Cormier. Zbog njega se ne mogu boriti" divider

"Upravo sam završio sastanak s trenerima. Birali smo između Dominicka i Coreyja Andersona. Došli smo do zaključka da je Reyes opasniji borac i on će sljedeći dobiti batina", napisao je Jones.

Reyes se nije razbacivao najavama da će postati novi prvak, već je s puno poštovanja prema Jonesu objavio svoju borbu za naslov.

gol expired Tyson Fury prihvatio meč s Miočićem: ''Bit će to kao borba Mayweather – McGregor'' divider

"Veliki prvak borit će se protiv najboljeg iz nove generacije. Bit će mi čast i jedva čekam borbu protiv kralja okotogona", napisao je Reyes.

Jones se u 2019. godini borio dva puta i oba je puta uspješno obranio pojas protiv Anthonyja Smitha i Thiaga Santosa. Reyes je stigao u UFC 2017. godine i od tada je upisao šest uzastopnih pobjeda. U posljednjoj je borbi nokautirao bivšeg prvaka srednje kategorije - Chrisa Weidmana.

Borba će se održati u noći s 8. na 9. veljače.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider