FIGHT!
SPORTOVI
breaking news !: Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"
FIGHT!
ufc na aparatima

Jon Jones odrekao se titule UFC prvaka u stilu Gaja Julija Cezara: "Veni, vidi, vici"

Jon Jones odrekao se titule UFC prvaka poluteške kategorije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Po mnogima najveći MMA borac svih vremena Jon Jones šokirao je prije svega fanove i objavio da napušta pojas UFC prvaka poluteške kategorije. Razlog je njegova svađa s predsjednikom Danom Whiteom, koji tvrdi da je Jones tražio abnormalnu svotu novca za okršaj protiv teškaša Francisa Ngannoua. Jones je na svojim društvenim mrežama objavio i objasnio svoju odluku:

"Nitko ne mora trpiti Danine laži. Bones je vani. Kada me vidite na ulici, jednostavno me zovite JJ. Tituli prvaka poluteške kategorije - Veni, vidi, vidi (dođoh, vidjeh, pobijedih)", napisao je između ostalog Jon Jones, kojeg je nakon toga jedan fan upitao, znači li to da se odričeš titulu prvaka?

gol expired Trener Osijeka izgubio živce kao nikad u karijeri: ''Žao mi je zbog ljudi koji su ovo morali vidjeti, sramota! divider

"Da", bio je kratak odgovor Jonesa.

"Dominick Reyes i Jan Blachowicz za titulu prvaka poluteške kategorije. Trenutno ne vidim nikakvu dobit da se borim protiv ijednog od njih dvojice. ESPN, javite mi ako želite datum u 2021. godini da se borim s Ngannouom. Nadam se da ćete do tada biti spremni platiti", napisao je Jones i tagirao ESPN, novu platformu na kojoj fanovi mogu gledati UFC evente.

Podsjetimo, svađa Jonesa i Whitea izbila je prije nekoliko dana kada je predsjednik UFC-a odbio platiti veliki iznos za supermeč između prvaka poluteške kategorije i prvog izazivača teške - Francisa Ngannoua. Jones i Ngannou javno su dogovorili međusobni okršaj, no JJ je navodno tražio jako veliki iznos za tu borbu što je White odlučio odbiti.

gol expired Messi šokirao mnoge: ''To je za mene iznimno frustrirajuće i čini mi se kao nešto najnepoštenije" divider

Teško je reći tko laže, a tko govori istinu, no činjenica je da su MMA borci potplaćeni, te da svoj život riskiraju za nevjerojatno malu svotu novca u usporedbi s boksačima, recimo. Najpoznatiji MMA novinar svijeta Ariel Helwani kontaktirao je bliski izvor američkog borca, koji je potvrdio da je Jones odlučio otići, ali i da vjeruje da se sve može riješiti razgovorom.

"Saznao sam da je Jones ozbiljan u svojoj namjeri i da će ostati pri tome. Mogu li njih dvojica razgovorom riješiti problem? Vjerujem da mogu. Ali trenutno je ovo stajalište Jona Jonesa", kazao je izvor blizak očito bivšem UFC prvaku.

gol expired Kako je Tyson smršavio 45 kg i došao u fantastičnu formu? Ronaldo koristi istu terapiju divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider