FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
nije se dobro proveo

Bivša NBA zvijezda brutalno nokautirana: Protivnik ga uspavao strašnim udarcem, pa prozvao McGregora

NBA rekorder nije se dobro proveo u svom prvom boksačkom nastupu.

Youtuber i bivša NBA zvijezda bore se prije Mikea Tysona, a sve komentira Snoop Dogg. Ukratko je to opis vjerojatno najluđeg boksačkog događaja posljednjih godina.

Malo tko je mogao predvidjeti da će youtuber Jake Paul biti zaslušan za nokaut večeri. Dok je borba Tysona i Roya Jonesa Jr.-a odlučena na bodove, Paul je brutalno nokautirao Natea Robinsona, bivšeg NBA igrača i rekordera s tri pobjede na natjecanjima u zakucavanju.

Robinsonu je to bio prvi meč u boksu kojem se posvetio nakon kraja košarkaške karijere. Paulu je ovo bila treća borba (druga profesionalna) i treća pobjeda.

gol expired Kako Tyson nije pobijedio? Statistika ne laže, a posebno je sporna odluka jednog "suca" divider

Osim što je imao prednost u visini i masi, Paul je pokazao i bolju tehniku, pa je Robinsona poslao na spavanje u drugoj rundi. Pogodio ga je lijevim direktom, a zatim i desnim krošeom te ga poslao na pod.

Robinson je ustao, ali nakon još jedne Paulove serije završio je u svijetu snova.

Paul je odlučan u namjeri da se profesionalno bavi borbama, pa je nakon nokauta prozvao - Conora McGregora.

"Trenirao sam kao lud. Imam listu protivnika koje želim. Dylan Dennis i Conor McGregor, nokautirat ću obojicu", poručio je.

Paulu su 23 godine i smatra da još ima vremena za uspješnu borilačku karijeru. Ostaje nejasno hoće li to biti boks ili MMA ako želi Conora McGregora.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider