FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
nadimak mu je masakr

Proslavljeni hrvatski borac ponovo ulazi u oktogon: Suparnik će mu biti Kita

Igor Pokrajac odradit će treću borbu nakon povratka iz mirovine u svega 13 mjeseci.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Proslavljeni hrvatski MMA borac Igor Pokrajac vraća se u oktogon za samo dva tjedna. Objavljeno je da će se u drugoj najjačoj poljskoj MMA organizaciji FEN boriti protiv bivšeg izazivača za KSW titulu - Michala "Masakra" Kite.

Pokrajac (41) će svoju 30. pobjedu u karijeri tražiti u poljskom gradu Lubinu protiv domaćeg borca, godinu dana mlađeg od sebe. Borba će se održati 13. lipnja, a moći će se gledati putem PPV (pay per view) paketa koji je pripremila poljska organizacija.

"The Duke", kako je nadimak hrvatskom borcu, lani se vratio borbama nakon tri godine stanke. U prvom meču, odmah za titulu SBC prvaka, porazio ga je Maiquel Falcao, no već nekoliko mjeseci kasnije Pokrajac mu je uzvratio nokautiravši ga. Pokrajac je tom prilikom osvojio pojas prvaka, koji bi do kraja ove godine trebao i braniti.

Kita je poljski borac koji najveće iskustvo nosi iz KSW organizacije, najjače u Poljskoj. U njoj je 2015. godine napao titulu prvaka teške kategorije, no tada ga je nokautirao Karol Bedorf.

U karijeri je upisao 18 pobjeda, od kojih je čak 15 stiglo prekidom, 10 nokautom. Isto tako treba reći da je čak 10 poraza upisao nakon prekida te da je sedam puta u karijeri bio nokautiran.

gol expired Slovenci u šoku: Poznati europski sudac uhićen zajedno sa starletom u seks-skandalu u BiH divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider