FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"Nema isprike"

Ivana Habazin čestitala suparnici na razornom udarcu u tijelo: "Nisam željela odustati"

Ivana Habazin (20-4) izgubila je najveći meč svoje profesionalne boksačke karijere.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska boksačica Ivana Habazin (20-4) sinoć je u Atlantic Cityju izgubila najveći meč svoje karijere. Amerikanka Claresse Shields (10-0) bila je bolja i zasluženo je slavila u borbi za naslov prvaka svijeta u supervelter kategoriji po WBO i WBC verzijama.

Ivana Habazin (20-4) izgubila je najveći meč svoje profesionalne boksačke karijere. U Atlantic Cityju je sinoć jednoglasnom odlukom sudaca poražena u borbi za WBO i WBC pojas od američke zvijezde Claresse Shields (10-0).

gol expired Ivana Habazin hrabro pala protiv najbolje boksačice svijeta: Preživjela više od 400 udaraca divider

Habazin se za ovaj meč pripremala gotovo godinu dana nakon što je dvaput otkazan, najprije zbog ozljede Shields, a onda zbog incidenta na vaganju u kojem je stradao Ivanin trener. U trećem pokušaju konačno su ušle u ring, ali Shields joj nije pružila priliku za iznenađenje.

"Naravno da sam razočarana. Bilo je teško. Imala sam plan, ali nisam ga ostvarila. Čestitam suparnici. Vratit ću se jača!" izjavila je Habazin, koja se za ovaj meč pripremala gotovo godinu dana nakon što je dvaput otkazan, najprije zbog ozljede Shields, a onda zbog incidenta na vaganju u kojem je stradao njezin trener.

gol expired BiH u povijesnom nastupu pružila otpor jednom od najvećih favorita Eura, Lazarov sa sirenom za pobjedu divider

Realno, Amerikanka je bila osjetno bolja, Habazin nije imala šanse, no ipak je sve izdržala i završila meč na nogama.

"Čestitam suparnici na udarcu u jetru. Bio je to prvi razorni udarac. Nakon drugog znala sam da moram stati, a nisam željela odustati. Mozak je želio, ali tijelo nije slušalo", rekla je Habazin, koja je prokomentirala i dva odgođena meča.

Ivica Obrvan Stručni analitičar Nove TV: ''Hrvatska je ozbiljan favorit protiv Bjelorusije'' divider

"Nije bilo lako. Morala sam promijeniti trenera i trening-kamp, ali nema isprike. Jednostavno, bila je bolja. Možda bi bilo dobro da sam imala još mečeva od posljednje borbe u prosincu 2018. Nedostajalo mi je iskustvo iz ringa.“

Habazin je zaključila:

"Sad ću se naspavati, a potom ću razmišljati o budućnosti".
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider