FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"Zamislite da je 1981. godina..."

Lijepa glumica i bivša MMA borkinja kontroverznom objavom zgrozila svijet

Bivša borkinja postala je glumica i fitness model koja i dalje izaziva pozornost. Doduše, ne izvedbama u ringu odnosno kavezu već s izjavama

Prije 15-ak godina veliku ulogu u popularizaciji ženske slobodne borbe imala je Gina Carano. Ova Amerikanka bila je jedna od pionirki ženskog MMA svijeta iz kojeg se u međuvremenu povukla.

Carano, koja je zbog svog atraktivnog imala veliki broj obožavatelja, u osam borbi jeostvarila sedam pobjeda i jedan poraz poslije kojeg je završila MMA karijeru.

U međuvremenu, postala je glumica i fitness model koja i dalje izaziva pozornost. Doduše, ne izvedbama u ringu odnosno kavezu već s izjavama.

Tako se u veljači ove godine našla u središtu skandala jer je sebe, kao republikanku u SAD-u, uspoređivala sa Židovima za vrijeme holokausta. Epilog je bio taj da je izgubila uloge u filmovima 'The Mandalorian' i 'Star Wars'.

Sada se ponovno oglasila, ovaj put na temu pandemije koronavirusa, šokiravši sve. Usporedila je širenje koronavirusa sa svojedobnim širenjem virusa HIV.

"Zamislite da je 1981. godina i da je vlada naredila svim LGBTQ osobama da pokažu papire koji dokazuju da nisu HIV pozitivni ili im neće biti dopušteno ući u avion, na koncerte ili na večeru u restorane", napisala je na Twitteru.

U komentarima je naišla na brojne kritike i osude, ali bilo je i onih koji su joj izrazili podršku.
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider