FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
sad je glavna faca

Pozadina nokauta godine: Kaže da je sve vidio na YouTubeu, trener mu se čudio

Davy Gallon proslavio se nevjerojatnim potezom i nokautom protiv Rossa Pearsona.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prošlog vikenda borilački svijet oduševio je potez Davyja Gallona. Francuski borac nokautirao je bivšeg UFC borca Rossa Pearsona, koji je požalio što je prekinuo privremenu mirovinu.

Malo poznati Gallon dobio je pak više od pet minuta slave. Poznati portal MMA Junkie htio je saznati pozadinu čudesnog udarca ''rolling thunder'' koji je poslao na pod bivšu zvijezdu.

''Ovo je sve ludo. Jako sam motiviran zbog tih milijuna pregleda snimke'', rekao je borac, koji se, čini se, napokon probio nakon skoro deset godina bavljenja tim sportom.

Ovakav nokaut nije neviđen u borilištima, ali je rijedak i prilično ga je teško izvesti. Francuz je otkrio otkud mu ideja.

''Vidio sam to na YouTubeu i probao ga izvesti možda dva puta na treningu. U hotelu sam dan uoči borbe odlučio da ga želim izvesti i rekao to treneru. On me pitao jesam li svjestan da je s druge strane Ross Pearson. Dobio sam dopuštenje, ali tek krajem borbe.''

Uspio je to izvesti u trećoj rundi kada je simulirao pokušaj rušenja, čime je savršeno ''pripremio'' protivnika za nokaut.

''Izveo sam ga i sjelo je baš na glavu'', prepričao je Gallon.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider