FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
čeka nas novi vatromet

Fury objavio fotku: Čvrst kao stijena ulazi u revanš borbe koja je (napokon) oduševila svijet!

Borilački svijet sprema se za još jedan revanš, onaj koji nas neće razočarati.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je svijet u prosincu ostao ipak razočaran uzvratom između Anthonyja Joshuee i Andyja Ruiza u borbi za titule prvaka po verzijama WBA, WBO, IBF i IBO, boksački fanovi nadaju se da takvo što nećemo gledati u još jednom velikom revanšu koji nam slijedi.

Deontay Wilder i Tyson Fury ove nedjelje, s početkom u 3 sata ujutro, ulaze u ring MGM Grand Hotela u Las Vegasu na drugi od vjerojatna tri međusobna obračuna. 

Dapače, nakon onog što su nam 2018. godine pružili Deontay Wilder i Tyson Fury, 23. veljače (nedjelja ujutro po hrvatskom vremenu) u Las Vegasu očekuje se novi vatromet u ringu uz izravan prijenos na GOL.hr-u te snimku na Novoj TV u večernjim satima.

gol expired Fury potvrdio velike pregovore za meč s Miočićem: "Kada pobijedim Wildera, želim u kavez s UFC prvakom" divider

Podsjetimo, tada je meč završio neodlučenim ishodom nakon što je Fury čak dva puta padao na pod, ali je usprkos svemu za mnoge zaslužio pobjedu u Los Angelesu. Bio je to meč nakon kojeg su i najveći kritičari boksa ustali te zapljeskali obojici. Bila je to najbolja moguća promocija boksa.

Deontay Wilder već pet godina drži pojas najveće boksačke federacije, WBC-a, i još uvijek ne zna za poraz nakon 43 borbe profesionalne boksačke karijere. Uz taj remi protiv Furyja, Wilder tek jednu jedinu borbu nije završio nokautom.

gol expired Fury i Wilder neviđeno ''popljuvali'' Joshuu i Ruiza: "Vidi se da je imao Klička u kampu" divider

S druge strane, ni Tyson Fury nikad nije izgubio borbu, ima 20 pobjeda (10 nokauta) i jedan remi.

''Za mene je to nedovršen posao. Ne mogu dočekati da dobije što zaslužuje. Bomba će biti detonirana i pravi će prvak biti okrunjen pred očima svijeta koji čeka jednu od najiščekivanijih borbi posljednjih godina'', poručio je Fury.

Objavio je i fotografiju na Instagramu na kojoj pokazuje svima kako to više nije onaj debeljuškasti Fury: ''Čvrst kao stijena'', napisao je Britanac irskog porijekla.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider