FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
opet ga zeza ili?

Fury objavio video čestitke za Wilderov rođendan i podijelio boksačke fanove

Tyson Fury javno je čestitao rođendan svom velikom boksačkom rivalu Deontayju Wilderu.

Jučer je 36. rođendan proslavio Deontay Wilder, najbolji američki boksač posljednjih godina koji je prije par tjedana nokautom poražen u trilogiji protiv Britanca Tysona Furyja.

Bio je to odnos pun zle krvi iz kojeg je Amerikanac izašao poražen i ponižen. Fury je bio bolji u prepucavanju izvan ringa te dva puta uz jedan neriješeni ishod tamo gdje je najvažnije, između konopaca.

Wilder je nakon početnog odbijanja ipak na kraju smogao snage i na neki način konačno čestitao boljem od sebe, a Fury je nakon što ga je zbog pokazivanja nepoštovanja proglasio idiotom i lošim gubitnikom završio s neprijateljstvima čemu možda najviše svjedoči rođendanska čestitka rivalu.

''Ovo je specijalna rođendanska čestitka mom starom prijatelju, Deontayju Wilderu, Brončanom bombarderu. Želim ti sjajan dan i hvala ti na sjajnim borbama. Ti se odličan borac i nadam se da ćeš imati lijepi dan s obitelji. Nadam se da će te Bog blagosloviti. Sve najbolje od tvog starog prijatelja, Kralja Cigana'', stajalo je u Furyjevoj poruci.

Komentari su podijeljeni. Dok jedni smatraju kako Fury i dalje zafrkava Wildera, većina ipak misli kako je poruka iskrena i da je to jednostavno Gipsy King.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider