FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
nova pobjeda, novi hit

Fury nakon borbe opet zapjevao pred cijelom dvoranom, ovaj put je obradio veliki hit

Tyson Fury obranio je naslov svjetskog prvaka protiv Deontayja Wildera.

 Boksački spektakl u Las Vegasu i jedna od najvećih trilogija u povijesti boksa završena je pobjedom svjetskog WBC prvaka u teškoj kategoriji Tyson Furyja koji je nokautom u 11. rundi pobijedio izazivača Deontayja Wildera.

Bio je to još jedan uistinu spektakularan meč ove dvojice, a Fury je nakon neodlučenog ishoda u prvom meču odnio drugu pobjedu zaredom.

To očito nije mogao prihvatiti Amerikanac koji se, prema riječima Furyja, nije lijepo ponio nakon borbe kada je Britanac došao pozdraviti nokautiranog Wildera.

Fury je pak nakon iscrpljujuće borbe opet imao snage za svoj show po kojem je poznat. Kralj Cigana je pokazao kako je teškaški broj 1 u svijetu boksa, ali i kako mu nema ravnog u ovom sportu kada je riječ o zabavljanju javnosti.

gol expired Fury otkrio što mu je Wilder rekao nakon borbe: ''On je idiot i loš gubitnik'' divider

Svašta je govorio u najavi ove borbe, ali iza svih tih riječi uvijek stoji i pobjednički nastup u ringu.

Nakon nove pobjede Fury je još jednom uzeo mikrofon i napravio ono što voli. Prije godinu dana je pred suprugom pjevao veliki hit ''American Pie'' od Dona McLeana, a kada je davno srušio s trona velikog Vladimira Klička zapjevao je veliki hit skupine Aerosmith ''I Don't Want to Miss A Thing."

Ovaj put je Fury pred dvoranom otpjevao svoju verziju poznate pjesme ''Walking in Memphis'' Marka Cohna. No ubacio je Las Vegas i štošta drugo u svoju verziju, poslušajte…

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider