FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
najprije majka njegove djece, a sad i on

Nova velika tragedija pogodila Mayweathere: "Bio mi je sve. Ovo je strašan gubitak za nas"

Nakon bivše djevojke i majke njegove djece Floyd Mayweather ostao je i bez strica Rogera Mayweathera.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Floyda Mayweathera Jr. u svega nekoliko dana pogodile su dvije tragedije, prenosi Fightsite.hr. Boksačka zvijezda prvo je prije tjedan dana saznala kako su pronašli beživotno tijelo njegove bivše djevojke i majke njegovo troje djece Josie Harris, a u utorak je Floyda zauvijek napustio njegov stric Roger Mayweather.

Roger je bivši svjetski boksački prvak koji je sa svojim bratom Floydom Mayweatherom Seniorom izgradio nezaboravnu karijeru svog nećaka Floyda. Posljednjih godina Roger je imao velikih problema sa zdravljem i vodio je bitku s dijabetesom. Nedugo nakon objave njegove smrti stigla je reakcija iz Mayweather Promotionsa, a s njom i poruka Floyda Mayweathera.

gol expired Engleska najviše profitirala odgodom Eura: Četiri pojačanja koja čine zastrašujuću momčad divider

"Floyd Mayweather s boksačkim svijetom oplakuje smrt svog strica, bivšeg svjetskog prvaka i legendarnog trenera Rogera Mayweathera. Smrt je stigla nakon duge bitke s dijabetesom."

Rođen u Grand Rapidsu (Michigan), Roger Mayweather bio je svjetski prvak u dvije težinske kategorije. Osvajao je titule u superperolakoj, poluvelteru i velteru. Tijekom gotovo pa 20-godišnje karijere ostvario je 59 pobjeda i borio se s imenima poput Julija Cesara Chaveza i Pernella Whitakera.

Sa svojim bratom Floydom Seniorom izgradio je karijeru svog nećaka Floyda. Njega je iz kuta vodio u nekim nezaboravnim i važnim trenucima koji su dio boksačke povijesti. Roger je također brat Jeffa, bivšeg boksača, a danas trenera.

gol expired Drama u LA-u: Igrači i osoblje Lakersa u karanteni, slijedi im testiranje divider

"Moj stric bio je jedna od najvažnijih osoba u mom životu, u ringu, ali i izvan njega", rekao je Mayweather, koji još uvijek oplakuje gubitak majke njegove djece Josie Harris.

"Roger je bio sjajan prvak, jedan od najboljih boksačkih trenera. Nažalost, njegovo zdravlje bilo je sve lošije i lošije posljednjih godina. No sad može počivati u miru. On mi je bio sve. Kao i mom ocu, stricu Jeffu, cijeloj obitelji, ljudima vezanima uz Mayweather dvoranu, ali i cijeli boksački svijet. Ovo je strašan gubitak za sve nas", stajalo je u priopćenju.

gol expired Treningom protiv koronavirusa: MMA zvijezda novom izazovnom fotografijom zagolicala maštu fanova divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider