FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
nevjerojatno

Filip Hrgović dobio novi nadimak nakon što mu je propala još jedna borba

Nitko se ne želi boriti s Filipom Hrgovićem…

El Animal dobio je novi nadimak - "najizbjegavaniji boksač današnjice". Upravo je tako Filipa Hrgovića nazvao poznati borilački portal Boxing247.com. Razlog je otkazivanje još jedne gotovo pa dogovorene borbe u ovoj godini, ovaj put protiv Martina Bakolea.

Podsjetimo, Hrgović se još proljetos trebao boriti s Top 10 borcem današnjice Michaelom Hunterom, a pobjednik bi dobio priliku za IBF-ov pojas koji trenutačno drži Anthony Joshua. No Hunter je odustao od borbe, a sada je isto učinio Martin Bakole.

Najpoznatiji boksački menadžer današnjice Eddie Hean objasnio je što se sada dogodilo.

''Njegov nam je trener Billy Nelson rekao kako neće ipak biti spreman za kolovoz, ali hoće za rujan. Bili smo razočarani, ali nam je bilo najvažnije da se ipak dogodi. A sad su se javili da ipak traže još jednu borbu prije te. Prošli smo cijelu IBF ljestvicu i nitko se ne želi boriti s Filipom Hrgovićem prije meča s Joshuom.''

gol expired VIDEO: Nevjerojatan kraj UFC 264 spektakla, Conor McGregor doživio tešku ozljedu, liječnici zaustavili borbu! divider

Hrgovića se očito boje mnogi boksački iz Top 15 jer kako drukčije objasniti da ne žele priliku za IBF-ov pojas protiv Anthonyja Joshue.

''Charles Martin, Andy Ruiz, Luis Ortiz, Tony Yoka i mnogi drugi koji trebaju pobijediti Hrgovića i dobit će obveznu borbu s Joshuom. Sve to dokazuje kako boksački gledaju Hrgovića'', poručio je Hearn.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider