FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
bio bi spektakl

Filip Hrgović javno prozvao slavnog Francuza: Sada se čeka samo da on prihvati ponudu

Filip Hrgović želi u ringu vidjeti svojeg rivala Tonyja Yoku.

Najbolji hrvatski boksač Fiip Hrgović čeka ime novog protivnika. Hrgovića je prije nekoliko dana odbio Luis Ortiz, koji se pravdao da je ozlijeđen, ali Hrgović misli drugačije. U međuvremenu ga je odbio i Joseph Parker.

''Naravno da znam zašto je odbio meč, on ne želi osjetiti što ga čeka. Nema službenog razloga zašto je odbio, stoga svi možemo zaključiti koji je razlog: On ne želi taj meč. Radi se o IBF-ovom eliminacijskom meču, odlična je to prilika za svakog. Ne razumijem, ali tako je, kako je'', kaže Hrgović.

gol expired Đoković šokirao: Priznao je da je zaražen davao intervju, a družio se i s djecom divider

 

IBF je tako krenuo dalje s potragom, a idući na redu po ljestvici je sjajni francuski boksač Tony Yoka, olimpijski prvak iz 2016., a u polufinalu je odlukom sudaca pobijedio Hrgovića. Ta borba je bila posebno dvojbena.

''Yoka, čuo sam da me prozivaš nakon zadnje borbe. Sad će ti doći ponuda IBF-a, potpiši ugovor. Evo ti šanse, što ćeš napraviti?'' rekao je Hrgović.

Yoka ga već prozivao

Francuski boksač je u svojoj zadnjoj borbi pobijedio Hrvata Petra Milasa, nakon toga je odmah prozvao Hrgovića, pa je sada i realno očekivano da prihvati tu borbu.

gol expired Marin Čilić u novom četvrtfinalu: U borbi za polufinale čega ga američki tenisač divider

Nakon meča Yoka – Milas novinari su pitali Yoku koga želi za idućeg protivnika, a on je prozvao Filipa Hrgovića. Hoće li do tog meča i doći, tek treba vidjeti.

Bio bi to njihov četvrti meč. Yoka je trenutačno na dvije pobjede, a jednom je slavio Hrgović.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider