FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Šok na vaganju

Joshua smanjio kilažu, Ruiz još deblji od zadnje borbe: Hrgović izašao u kockastom hrvatskom dresu!

U Saudijskoj Arabiji odrađeno je službeno vaganje uoči jednog od najvećih boksačkih eventa u ovoj godini.

Uoči sutrašnjeg teškaškog okršaja u Saudijskoj Arabiji vagu su u Riyadu prošli Filip Hrgović i Eric Molina. Na istom će se eventu, u glavnoj borbi večeri, boriti prvak svijeta Andy Ruiz i izazivač Anthony Joshua.

Naš borac izašao je na pozornicu u kockastom dresu hrvatske reprezentacije. Nakon što je stao na vagu, ona je pokazala 109,3 kilograma. Molina je težio 112,4 kilograma.

gol expired Brutalnim video Hrgović najavio svoj okršaj protiv Moline: "Odluka, predanost, uspjeh" divider

Bit će to jubilarna 10. profesionalna borba Filipa Hrgovića, dok će Molini to biti 33. profesionalni okršaj.

Meč neće krenuti prije 18 sati po hrvatskom vremenu, a tekstualni prijenos okršaja Hrgovića i Moline, kao i sve reakcije nakon njega, možete pratiti na našem portalu GOL.hr.

Ubrzo nakon njih na vaganje su izašli Andy Ruiz i Anthony Joshua. Naime, Joshua će se u subotu pokušati osvetiti jedini poraz u dosadašnjoj profesionalnoj karijeri, dok će Ruiz pokušati obraniti WBA, IBF i WBO teškaške naslove.

Prvi je na vagu stao izazivač Joshua, koji je izgubio nešto kilograma od njihove zadnje borbe, a vaga je pokazala 107,5 kilograma, što je skoro pet kilograma manje nego posljednji put. S druge strane, Ruizu je vaga pokazala čak 128 kilograma. To znači da je povećao svoju kilažu za gotovo sedam kilograma u odnosu na njihovu prvu borbu.

Zanimljivo, bez obzira na ishod meča, Joshua će zaraditi oko 60 milijuna eura, dok će se aktualni svjetski prvak Ruiz morat zadovoljiti s nagradom od 15 milijuna eura.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider