FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
gubio od wildera i joshue

Molina zaprijetio Hrgoviću: "Ima jako puno rupa. Prvi će put osjetiti snagu udarca teškaša"

Eric Molina, idući suparnik Filipa Hrgovića, smatra da hrvatski boksač ima jako puno rupa u svom stilu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Idući protivnik Filipa Hrgovića u svijetu profesionalnog boksa bit će Eric Molina. Riječ je o vrlo iskusnom veteranu iza kojeg su 32 borbe u kojima je sakupio 27 pobjeda i svega pet poraza. Dva od tih pet poraza stigli su od dvojice ponajboljih boksača današnjice - Anthonyja Joshue i Deontaya Wildera.

Molina vjeruje da ima što je potrebno za pobjedu protiv Filipa Hrgovića, za kojeg smatra da ima jako puno nedostataka.

gol expired Izletjelo mu pred svima: Guardiola slučajno otkrio ime novog kluba? divider

"Zvali su me da se borim s Hrgovićem. Zvali su me i za Joea Joycea, Daniela Duboisa te mnoge druge. Ako me pitate s kime se želim boriti, onda ću vam reći da mi se sviđa dvoboj s Hrgovićem. Uzbuđen sam zbog ovog meča", kazao je Molina pa ispalio:

"Smatram da on čini puno pogrešaka. Kad-tad će se boriti s nekim tko će ga ozlijediti u ringu i mislim da ću to biti ja. Mislim da sam ja taj koji će ga dovesti u situacije u kojima bi mogao pomisliti 'aha, znači, ovako se osjeti teškaški udarac'. Vjerujem i da sam dovoljno snažan, trenirao sam naporno za ovaj meč i spreman sam ga dovesti u poziciju u kakvoj još nije bio", hrabro je poručio Molina u razgovoru za IFL TV, a prenio hrvatski Fightsite.

Molina je profesionalac od 2007. godine. Tada je upisao poraz u svojoj prvoj borbi, a potom je nanizao 18 pobjeda prije nego što je 2012. godine doživio tek drugi poraz u karijeri.

gol expired Hrgović nakon Moline želi u ring protiv čovjeka koji se borio s Furyjem i Kličkom divider

"Da, sa mnom stiže i puno iskustva, no ne zanima me s kakvim se dosad borcima Hrgović suočavao. On se nikad nije borio s opasnim udaračem poput mene. Stoga smatram da ćemo u subotu doznati mnogo toga. Prije svega, mogu li ja još uvijek povući okidač. Kod Hrgovića vidim puno rupa, imam spremnu dobru taktiku i sada je na meni da je realiziram", upozorava Molina pa dodaje:

"Proučili smo ga. On je vrlo, vrlo velik i snažan lik, ali su i svi ostali u teškoj kategoriji. Ne postoji nitko u vrhu za koga možete reći da nije snažan. Nije ovo ništa novo za mene. Vrijeme je da se poslužim svojim iskustvom, uđem u ring i iskoristim njegove slabosti. Za mene pobjeda ili poraz ne mijenjaju ništa", zaključio je Drummer Boy, koji je u karijeri gubio samo od elitne konkurencije koja uključuje i Anthonyja Joshuu i Deontaya Wildera.

gol expired Nevjerojatni fijasko u NBA ligi koji je bio početak velikog preokreta: Kako je ovo moguće!? divider

Od Wildera je izgubio nokautom u 9. rundi u lipnju 2015. godine, a od Anthonyja Joshue nokautom u 3. rundi prije točno tri godine. U studenom 2017. doživio je svoj posljednji poraz od Dominica Breazealea, kada je njegov kut zaustavio borbu nakon završetka osme runde.

Posljednji meč odradio je u veljači ove godine, kada je slavio protiv Nicka Guivasa jednoglasnom odlukom sudaca nakon šest rundi.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider