FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
sve je iznenadila

Boksačka ljepotica na vaganju sve očarala atributima, a nakon borbe je izgledala neprepoznatljivo

Ebanie Bridges se pohvalila i izgledom nakon borbe.

Australska boksačica Ebanie Bridges punila je naslovnice medija u rodnoj zemlji, ali i Velikoj Britaniji zbog svog izgleda i provokativnog ponašanja. Sada je napokon dobila priliku da pokaže i svoje boksačko umijeće za koju su mnogi tvrdili da je precijenjeno.

Mnogi su bili iznenađeni što je nakon tek nekoliko profesionalnih borbi dobila priliku za borbu za upražnjeno mjesto prvakinje u bantam kategoriji prema WBA verziji te su vjerojatno u pravu oni koji su komentirali kako su njen izgled i medijska popularnost tomu razlog.

Ipak, unatoč porazu od Shannon Courtenay, 35-godišnja Australka je pokazala kako je bolja nešto što se mislilo. Izgubila je jednoglasnom odlukom, a nova prvakinja je priznala nakon borbe kako je Bridges puno bolja nego što je sama mislila.

Ebanie Bridges je pak u svom stolu stigla na samo vaganje, u donjem rublju koje je otkrivalo više nego što je skrivalo. Nekima se takvo ponašanje ne sviđa, ali donijela je ovoj borbi dosta publiciteta. Protivnicu je pokušala provocirati bizarnim poklanjanjem gaćica svog oca, ali to joj se možda osvetilo.

Australka je nakon borbe uistinu loše izgledala s velikim podljevom kod lijevog oka.

''Nisam mogla ništa vidjeti posljednje tri runde, ali borila sam se svim srcem. Pokazale smo da se djevojke znaju žestoko boriti. Hvala svim mojim navijačima i nadam se da vam je bilo zabavno'', rekla je nakon meča atraktivna Australka koja je putem društvenih mreža pokazala kako izgleda s natečenim oko.

Bio je to njen prvi poraz u karijeri, ali ne sumnjamo da ćemo je još gledati u ringu jer je dokazala na najvećoj sceni kako izgled nije sve što ima.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider