FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Komplikacije zbog koronavirusa

Traje Khabibova drama: Otac zaražen koronavirusom opet u komi, podršku uputio i McGregor

Iako se prošloga tjedna probudio iz inducirane kome te se na prvu činilo da se njegovo stanje poboljšava, Nurmagomedov ponovno ne može samostalno disati.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Abdulmapan Nurmagomedov, otac i trener jednog od najboljih boraca u povijesti MMA-a, neporaženog UFC-ova prvaka Khabiba Nurmagomedova (28:0), bori se za život u jednoj moskovskoj bolnici u kojoj su ga operirali nedugo nakon srčanog udara.

Iako se prošloga tjedna probudio iz inducirane kome te se na prvu činilo da se njegovo stanje poboljšava, no da je i dalje ozbiljno, sada RT.com javlja da je Abdulmanap ponovno bez svijesti i da ne može samostalno disati, piše Fightsite.

Zdravstveni problemi 57-godišnjeg Abdulmanapa počeli su, podsjetimo, krajem travnja kada je zbog problema s plućima hospitaliziran u Mahačkali. Nedugo nakon toga Nurmagomedovu se stanje pogoršalo pa je posebnim letom prebačen u Moskvu, gdje su mu operirali srce i gdje se još uvijek bori za život.

gol expired Srbi se izbezumili nakon pisanja Francuza: Đoković se ponudio drugoj reprezentaciji divider

Komplikacije u zdravlju slavnoga MMA trenera izazvao je koronavirus. Informacija je to koju su objavili brojni mediji, a potvrdio ju je i sam Khabib u nedavnom obraćanju na Instagramu.

Podrška Nurmagomedovu stigla je od predsjednika UFC-a Dane Whitea, ali i velikog rivala Conora McGregora.

"Molim se za oporavak Abdulmanapa Nurmagomedova. To je čovjek zaslužan za ogroman broj svjetskih prvaka u više različitih disciplina. Pravi genij borilačkog sporta i vrlo sam tužan što sam čuo ovu vijest. U ovom trenutku moje su molitve uz obitelj Nurmagomedov", napisao je irski borac.

''Abdulmanap Nurmagomedov istinski je borac koji živi po pravilima ponosa, časti i poštovanja. Te iste vrijednosti usadio je u svog sina, svjetskog prvaka Khabiba, još od rane mladosti te je bio u njegovu kutu tijekom karijere. Znam koliko je Khabib blizak sa svojim ocem i tužan sam zbog vijesti o njegovu trenutnom stanju. Moje su misli s Abdulmanapom i obitelji Nurmagomedov dok se njihova borba nastavlja", napisao je na Instagramu White.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider