FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Poznati reper

Drake se kladio da će Masvidal "srušiti" Covingtona pa ostao kratkih rukava: Izgubio je ogromnu svotu

Drake je uložio 275 tisuća dolara na pobjedu Jorgea Masvidala protiv Colbyja Covingtona na UFC-u 272

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Drake, poznati kanadski reper s nestrpljenjem je iščekivao ishod glavne borbe večeri UFC-a 272 u Las Vegasu između Jorgea Masvidala i Colbyja Covingtona.

On je uložio čak 275 tisuća dolara na Masvidalovu pobjedu koji je imao svoj trenutak u četvrtoj rundi kad je oborio Covingtona na tlo, ali za više od toga nije imao snage. Covington je slavio poslije pet uvjerljivih rundi i tako izbio ogromnu svotu iz džepa poznatog glazbenika.

Drake je mogao zaraditi ogromnu svotu

Iako nije poznato pod kojim se koeficijentom Drake kladio na pobjedu Masvidala, pretpostavlja se da bi u slučaju njegove pobjede zaradio nešto više od 700 tisuća dolara, ali ovako je ostao kratkih rukava.

Covington je od prve minute krenuo nemilosrdno, pritiskao je Masvidala i pokušao ga srušiti u svakoj mogućoj prilici, a ovom pobjedom protiv svog bivšeg momčadskog kolege i sugrađanina potvrdio je status najozbiljinijeg suparnika nedodirljivom prvaku Kamaru Usmanu.

Ipak u četvrtom činu Covington se malo opustio, ali svejedno nekoliko puta opasno uzdrmao Masvidala. Iako se činilo da je ovaj u ozbiljnijim problemima, uzvratio je krošeom i spustio Colbyja na koljeno, ali ostao je bez kikisa i tako propustio sjajnu šansu. 

Covington neočekivano prozvao Poiriera

Po završetku meča Colby nije vrijeđao Usmana, već je pronašao žrtvu - Dustina Poiriera. Bilo je to posve neočekivano jer se Poirier još nikad nije borio u ovoj kategoriji, ali najavio je skorašnji debi u kategoriji do 78 kilogama, a ovo bi mu mogla biti sjajna prilika.

Snimku sjajnog okršaja pogledajte u večernjem terminu na Novoj TV.

 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider