FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Teškaški obračun u Londonu

Drama u boksačkom klasiku: Brutalan nokaut, prekid i velik broj ljudi u ringu

Veliki teškaški meč između Dillian Whytea i Derecka Chisore ponudio je jako uzbudljivu borbu i brutalni nokaut u 11. rundi meča.

Dillian Whyte slavio brutalnim nokautom u 11. rundi protiv Dereka Chisore, nakon što u još jednom njihovom meču nisu imali namjeru štedjeti jedan drugog. No za razliku od prvog meča ovaj put je došlo do prekida. I to kakvog.

Chisora je od početka bio onaj koji se kreće prema naprijed, odnosno odlučio je kako neće dozvoliti Whyteu da se razmaše. Tražio je priliku da udarcima u tijelu Whytea što prije potroši te da nakon toga veže opasnije udarce prema licu. Puno je pokušavao, dosta toga je i pogađao, dok se Whyte u prvim rundama odlučio na kontriranje, prenosi Fightsite.

Nastavio je Chisora istim stilom u četvrtoj rundi te se dobio dojam kako preuzima meč te da je Whyte već potrošen. Ipak, u petoj rundi su obojica usporili i to je zapravo bila runda s najmanje dinamike. Zato šestu i sedmu ponovno Chisora odlično radi, dok se Whyte vratio na taktiku iz prve dvije runde. Osma runda donosi prvi negativan bod za Chisoru, iako su obojica radili podosta prljavih stvari.

Ulaskom u posljednje runde je meč postao otvoreniji. Obojica više nisu mislili na obranu i činilo se kako je Whyteu zapravo takav stil odgovarao. Sredinom 11. runde dolazi do situacije u kojoj Chisora završio na podu. Tijekom jednog razdvajanja imao je previše spuštene ruke i odjednom je uslijedio udarac odluke.

Bio je to lijevi kroše točno u bradu Chisore koji ga je momentalno posložio na pod. Sudac mu je počeo brojati dok su mu oči još uvijek bile otvorene, a on odjednom pada u nesvijest te dolazi do prekida, a u ring ulazi veliki broj ljudi. Podosta je dramatično izgledalo buđenje Chisore, ali na kraju su u tome ipak uspjeli te je on otišao sam do svoje svlačionice.

Whyteu je ovo ogromna pobjeda, kojom je došao do omjera 25-1. Isto tako, ovom pobjedom došao je u priliku da može otvoreno tražiti revanš protiv jedinog boksača koji ga je pobijedio, Anthonyja Joshue.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider