FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"bio bi gotov da je izgubio"

Cormier biranim riječima hvalio Miočića, ali i priznao: "Tretirali smo ga kao da nije bitan"

Stipe Miočić dobio je veliki broj pohvala na svoj račun i to od velikog rivala Daniela Cormiera.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Daniel Cormier biranim je riječima govorio o Stipi Miočiću u posljednjem intervjuu za UFC. DC je u svibnju 2015. godine nokautirao američkog borca hrvatskih korijena, a onda ga više od godine dana zavlačio i nije mu želio pružiti revanš. Kada se isti dogodio u kolovozu 2019. Miočić je uzvratio nokautom u 4. rundi.

Rukometni Euro 2. faza - skupine Rukomet Euro 2020: Hrvatska osvojila srebro, svi rezultati na jednom mjestu divider

Prema svemu sudeći dogodit će se trilogija između Cormiera i Miočića, koja bi trebala dati konačan odgovor na pitanje tko je veći teškaš u povijesti MMA-a. Kada će se treći međusobni okršaj dogoditi teško je reći, no jasno je da će Miočić sada pustiti DC-ja da čeka.

Upravo je možda iz tog razloga Cormier biranim riječima govorio o Stipi u posljednjem intervjuu, kako bi ga omekšao i dobio novu priliku za napad na titulu.

gol expired Majstorija Ivana Dodiga mogla bi biti najbolji potez godine: Morali su dodatno provjeravati divider

"Svaka čast Miočiću i njegovom kutu. No kada pogledate borbu, možete vidjeti da je Miočić bio zbunjen i nemoćan sve to te četvrte rude. Onda je odjednom promijenio taktiku i počeo udarati u tijelo. U jednom me trenutku snažno pogodio u rebra i to je bio jedan od onih udaraca koji vas trzne. Nakon toga je nastavio udarati sa svojom desnom rukom u glavu i to je bilo to. Oduvijek sam govorio kada primiš dva vezana udarca u istu stranu lica da ćeš biti u problemu", kazao je Cormier pa nahvalio našeg borca.

gol expired Hrvatska ima tri meč-lopte za četvrtfinale ATP Cupa, gdje gotovo sigurno čeka moćna Rusija divider

"Bila je to sjajna prilagodba i to u borbi s tako velikim ulogom. On je imao sve za izgubiti. Nokautirao sam ga u prvoj borbi i on je morao gledati mene i Brocka Lesnara. Tretirali smo ga kao da nije bitan, a on je čekao godinu dana i čvrsto vjerovao da zaslužuje revanš. Bio bi gotov da je ponovno izgubio. Zamislite sav taj pritisak koji je bio na njemu", zaključio je Cormier u UFC-ovom Best of 2019 razgovoru, u kojem su tema bili najveći preokreti u prošloj godini.

gol expired Nekada veliki hrvatski klub prodaje se u oglasniku: "Stanje kluba - rabljeno" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider