FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"kako je dobar ovaj viski"

Conor McGregor došao pripit i s bocom viskija na presicu!

Pohvale za izvedbu Conora McGregora protiv Floyda Mayweathera u boksačkom ringu pljušte sa svih strana.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Izdržati 10 rundi u ringu s najboljim borcem svih vremena u svojoj diviziji i to u svom profesionalnom boksačkom debiju nije mala stvar. Upravo je to pošlo za rukom MMA borcu i UFC prvaku Conoru McGregoru, koji je pokleknuo tek nakon devet i pol rundi velike borbe s Floydom Mayweatherom. Kada je legendarni Amerikanac počeo masakrirati umornog McGregora početkom 10. runde, sudac se ubacio i spasio Irca od većih batina.

Floyd je pokazao da je velika razlika između profi boksača i MMA borca, ali je na kraju ipak priznao da je ostao iznenađen koliko je McGregor čvrst. Irac se nije osramotio! Štoviše, zaslužio je respekt cijelog MMA svijeta i velikog dijela boksačkog. Uostalom, natjerao je Mayweathera da odradi jedan od svojih najboljih mečeva u tko zna koliko godina, jer je rekao da meč neće otići do 12. runde. Pohvale su pogotovo pljuštale iz MMA svijeta.

Zanimljivo je bilo i na konferenciji za novinare nakon borbe, na kojoj je Mayweather pohvalio McGregora, te ga pozvao na pozornicu. Irac se popeo s bocom viskija u ruci i polupraznom čašom. Čini se da je bio pripit ili je bar tako djelovao.

"Da li odgovaram na pitanja ili želite da blebećem?", pitao je McGregor nakon što se popeo na pozornicu s bocom viskija i čašom u ruci.

Irac je nahvalio Mayweathera i priznao poraz. Smatra da je dobio četiri od devet rundi do te 10. kada je ga je sudac morao spasiti od nokauta.

Conor je djelovao vrlo zadovoljno unatoč porazu, a kako i ne bi s preko 100 milijuna dolara zarade.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider