FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
čeka veliki meč

Boxrec ljestvica ne ide u korist Filipa Hrgovića: Novi pad hrvatskog boksača

Filip Hrgović pamti i bolje dane u karijeri kada je bio 13. na svijetu.

Boxrec ljestvicu mnogi smatraju najrelevantnijom u svijetu boksa, a na njoj loše rezultate bilježi najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović.

Spomenuta ljestvica broji samo postignute rezultate u borbama i neka nikakvih subjektivnih dojmova, već matematika određuje tko je najbolji na svijetu.

gol expired Dogovoren uzvrat najiščekivanijeg balkanskog MMA okršaja: "Kad ga dobijem, imamo odmah dogovor i za trilogiju" divider

Prema ljestvici teškaša trenutno je prvi Tyson Fury, iza njega je Oleksandr Usyk, a treće mjesto zauzima Anthony Joshua. No hrvatske navijače najviše zanima mjesto Filipa Hrgovića.

Hrvatski boksač je prije dvije godine bio 13. na ljestvici, a sada je tek 33. borac svijeta. Hrgović u karijeri i dalje nema poraz, ali borci s kojima se borio jednostavno ne daju toliko bodova koji bi ga podigli visoko na ljestvici.

gol expired Zvijezda Manchester Cityja ostaje u zatvoru: Optužen za silovanje triju djevojaka divider

Hrgović čeka veliko ime

Vjerojatno je i samom Filipu Hrgoviću dosadilo čekati na borca koji je u samom vrhu svjetskog boksa, a prema zadnjim informacijama Hrgović bi mogao u ring protiv Martina Bakole koji drži 21. mjesto na ljestvici.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider