FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
alkohol i oružje

Mnogi borci likuju nad novim posrtanjem najtalentiranijeg MMA borca svih vremena: "Najgluplji sportaš ikad"

Jon Jones ponovno se našao u problemu sa zakonom nakon što je u ranojutarnjim satima četvrtka priveden u policijsku postaju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Čak i u doba kada se poziva sportaše da budu u samoizolaciji zbog pandemije koronavirusa, jedan od najvećih MMA boraca svih vremena Jon Jones pronađe način da upadne u nevolju.

On je u četvrtak ujutro priveden u policijsku postaju nakon što se sumnja da je upravljao vozilom pod utjecajem alkohola, te je da ispalio cijeli spremnik metaka iz pištolja koji je pronađen u njegovom automobilu.

gol expired Priveden UFC-ov prvak Jon Jones: Ispraznio pola boce tequile i ispalio sve metke iz pištolja divider

Detalji što se točno dogodilo u ranojutarnjim satima četvrtka nisu poznati. Poznato je da je netko policiji prijavio pucnjavu, nakon čega je patrola naišla na upaljeni automobil Jona Jonesa, za čijim je volanom sjedio upravo UFC prvak.

Prema informacijama koje stižu iz SAD-a na zadnjem sjedalu je bila poluprazna boca tequile, a Jones je u dva navrata pao alkotest nakon čega je priveden u policijsku postaju.

Pored automobila, koji je također odvezen u policijsku postaju na pretres, navodno su pronađene prazne čahure, koje odgovaraju metcima koji idu u pištolj koji su pak našli ispod vozačevog sjedala njegovog Jeepa.

Nakon što je platio jamčevinu Jon Jones je pušten kući, a na sudu se mora pojaviti 9. travnja.

gol expired Dinamo otkazao suradnju članovima stručnog stožera: Udar na Nenada Bjelicu, novi trener na obzoru divider

UFC se nakon brojnih poziva oglasio i otkrio da je u kontaktu s Jonesovim ljudima, te da još uvijek prikuplja informacije vezane za cijeli slučaj. Na društvenim mrežama su se ubrzo oglasili brojni sportaši, koji su uglavnom likovali nad novim padom vjerojatno najboljeg MMA borca svih vremena.

"Korona je kriva za ovo", napisao je Belal Muhammad.

"Jesam vam rekao da nema razloga paničariti. Svijet je i dalje savršeno normalan", napisao je sarkastično Colby Covington.

Santiago Bernabeu slavi naslov prvaka Europe (Foto: AFP) Velika gesta Kraljevskog kluba: Real stao na branik i pokazao svu svoju veličinu divider

"Vjerojatno najgluplji sportaš svih vremena", napisao je Patrick Cote.

"Ovo je nevjerojatno smiješno", napisao je čovjek koji ga je možda i pobijedio u posljednjoj obrani naslova - Dominick Reyes.

Podsjetimo, Jones je 2012. godine skrivio nesreću u alkoholoziranom stanju, a potom pobjegao s mjesta nesreće. UFC mu je oduzeo pojas prvaka, a čini se da bi mu se moglo isto dogoditi i ovog puta, ako se pokaže da je ozbiljnije kršio zakon. Pucnjevi iz pištolja mu definitivno ne idu u prilog...

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider