FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
na rubu fizičkog obračuna

Sramotan potez MMA borca: Nije želio pustiti gušenje pa napao poznatog UFC-ovog suca

Poznati UFC-ov sudac Marc Goddard našao se u napetoj situaciji nakon što jedan borac nije želio pustiti gušenje iako je suparnik tapkao.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jedan od najboljih MMA sudaca današnjice Marc Goddard našao se u do sada nedoživljenoj situaciji svoje bogate karijere. On je u petak sudio nekoliko mečeva na UAE Warriors 12 eventu u Abu Dhabiju, a jednu će borbu gotovo sigurno pamtiti zauvijek.

Okršaj između Ahmeda Al Darmakija i Bogdana Kirilenka u perolakoj kategoriji doveo ga je na rub fizičkog obračuna s pobjednikom, odnosno na kraju diskvalificiranim domaćim borcem Al Darmakijem. Nakon što je gušenjem natjerao Kirilenka da tapka, Al Darmaki nije želio pustiti gušenje, te ga je Goddard doslovno morao fizički odvojiti od Kirilenka.

gol expired Strava u prijateljskoj utakmici: U sudaru sa suparničkim napadačem vrataru pukla lubanja divider

Nakon što je odvojio Al Darmakijevu ruku od vrata suparnika krenulo je fizičko naguravanje po kavezu, u kojem je domaći borac ipak prvi popustio i shvatio da radi sebi na štetu. Popeo se na ogradu i krenuo slaviti, a samo nekoliko sekundi kasnije uslijedio je šok.

Goddard je donio odluku da je Al Darmaki diskvalificiran zbog guranja suca, nakon čega je krenulo preklinjanje da to ne radi. Nakon što je uvidio da ga to neće nigdje dovesti, Al Darmaki je opsovao Goddarda i napustio kavez.

"Je*i se čovječe", kazao je domaći borac.

gol expired Skandalozna odluka na štetu Kovačića i Chelseaja: Mateo isključen, a nije ni taknuo suparnika divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider