FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
djeca traumatizirana

Američki boksač ubijen pred djecom na Badnjak, policija sumnja na bizaran razlog

Danny Kelly Jr. izrešetan je u automobilu u kojem su se nalazila i njegova djeca.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na badnju večer u američkoj saveznoj državi Maryland dogodila se tragedija u kojoj je ubijen boksač Danny Kelly Jr. Najgore od svega je što se ubojstvo dogodilo ispred njegove djevojke i njihove troje djece.

Tridesetogodišnji boksački profesionalac ubijen je hicima iz pištolja dok je sjedio u automobilu sa svojom obitelji s kojom je trebao stići na večeru. Pored njih je stao jedan terenac iz kojeg je pucano u teškaša.

Policija je stigla na mjesto zločina te pronašla boksača bez svijesti, a smrt je proglašena u bolnici. Policija je objavila kako sumnjaju da se ubojstvo dogodilo zbog svađe u prometu te je zamolila vozače koji su u to vrijeme prolazili tim područjem da im se jave ako su vidjeli ubojstvo.

Nude čak 25 tisuća dolara nagrade za informacije koje bi dovele do više tragova te garantiraju anonimnost.

Kelly je bio prilično poznato ime, ne samo u lokalnoj zajednici. Nadimka ''Smooth'', Kelly je imao deset pobjeda i četiri poraza u profesionalnoj karijeri. Prije dvije godine je odradio posljednju borbu te upisao pobjedu tehničkim nokautom protiv Nicka Kisnera.

Upravo je njegov posljednji protivnik bio jedan od onih koji se na društvenim mrežama oprostio od ubijenog Kellyja.

''Danny je bio dobar tip. Bili smo dobri prije naše borbe, čak i nakon nje. Bio je vraški dobar borac. Da budem iskren, nikad nisam mislio kako ću mu ja biti posljednji suparnik. Zaslužio je da to bude pobjedom, on je bio dobar dečko.''

Mediji prenose kako je Kellyjeva obitelj traumatizirana cijelim događajem. Troje djeca u starosti od četiri do devet godina vidjelo je ubojstvo svog oca sjedeći na zadnjem sjedalu automobila.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider