FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
obratio se i pretučenom mladiću

Poznati hrvatski borac uputio brutalnu poruku nasilnicima iz Kaštela: ''Doći ću vam ja pokazati malo sparing''

Snimka trojice mladića i njihova sukoba proširila se društvenim mrežama u nedjelju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jedan od najboljih kick-boksača svijeta, Antonio Plazibat nije mogao prešutjeti na snimku koja se danas pojavila u hrvatskim medijima. Podsjetimo, dvojica mladića su se fizički iživljavala nad mladićem s posebnim potrebama tražeći od njega novac. Policija je javila da su uhićeni.

Snimka trojice mladića i njihova sukoba proširila se društvenim mrežama u nedjelju. Na snimci se vidi i čuje kako dvojica od trećeg mladića traže da im vrati novac.

gol expired Stigla još jedna poruka zbog snimke iz Kaštela, ovaj put boksača: ''Smeće malo, bježi iz boksa'' divider

Jedan od najboljih boraca najpoznatije kick-boks organizacije Glory putem Instagram Storyja obratio se nasilnicima.

''Koji ste mangupi a? Vas četvorica tuče jednoga, je li? Bit će vam lipo kad vam ja dođem malo pokazati kako se baca high-kick, kroše, di se drže ruke, kako se vrte kružni... Glupani mali. Ovo toliko boli kad gledaš da sam sad u Splitu ja bi vas tražija, a ne policija, retaji je**ni, da bili retaji. I čuja sam da neko od vas neki sport borilački trenira, kickboks il' nešto. Kako te nije sramota? Umisto da zaštitiš i staneš u obranu ti tučeš okolo. Jel te sramota? Doć ću ti ja pokazat' malo na sparing kako se tuče i radi, šta triba napravit'', poručio je ogorčeni Plazibat.

gol expired Uhićena dvojica povezana uz brutalno vršnjačko nasilje u Kaštelima: Pretukli mladića s posebnim potrebama zbog novca divider

''Čist račun duga devetka, zamisli face velike. Imat ćeš besplatne lekcije kickboxa od mene i ti i kosati i dva debila šta snimaju i stoje sa strane'', nastavio je Plazibat te nakon toga uputio i poruku za pretučenog mladića.

''Ako ko zna maloga sa snimke ili ako ovo vidi slobodno se javi ako ikad išta bude trebalo. Drži se i vidiš da je cila Hrvatska uz tebe.''

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider