FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"pogoditi i ne biti pogođen"

Joshua pokazao novu verziju sebe: "Prezentirao sam slatku znanost ovog sporta"

Anthony Joshua pokazao je jedno novo lice u revanšu protiv Andyja Ruiza.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Anthony Joshua bio je ponizan u porazu prije šest mjeseci, svom prvom u profesionalnoj karijeri, a ostao je ponizan i nakon što je vratio pojaseve prvaka svijeta u velikom revanšu protiv Andyja Ruiza.

Britanac je slavio jednoglasnom sudačkom odlukom u jednom vrlo taktičkom meču, koji nije obilovao brojnim udarcima, pa samim time nismo vidjeli nijedan nokdaun. Joshua je nakon meča rekao da je iz poraza prije šest mjeseci izvukao pouku, a to je u Saudijskoj Arabiji i dokazao.

gol expired Bizarno priznanje šestomjesečnog boksačkog kralja Andyja Ruiza: "Bio sam pretežak. Idući put ću biti u boljoj formi" divider

"Pravi borac ne traži isprike za ono što se dogodilo u prvom meču. Vjerovao sam treneru koji mi je od početka tvrdio da ja ovo mogu dobiti, ali da moram biti spreman umrijeti ako treba. Ovo je bio pravi boks. Ja sam tip koji je navikao da nokautira protivnike. Prošli put sam shvatio neke stvari. Udario sam ga puno puta, a onda sam dozvolio da se vrati i to napravi meni. I svaka mu čast na tome. Ja sam dao sam sebi zadatak da se vratim bolji. Svaka čast Andyju i njegovoj obitelji, jako ih poštujem. On je fantastičan boksač", rekao je Joshua pa pojasnio svoje izdanje u revanšu.

gol expired Predsjednik WBC-a i dio fanova poludjeli na Filipa Hrgovića: "On je zec, ne životinja" divider

"Ja sam danas pokazao što je slatka znanost ovog sporta. To je pogoditi i ne biti pogođen. Jednog dana kad izdam knjigu znat ćete više stvari. Sve je ovo jedno veliko iskustvo. Nema pobjednika i poraženih, najvažnije je stvarati uspomene kroz ovu igru koju svi toliko volimo. Život je luda vožnja. Nakon poraza u prvom meču slušao sam savjete kako se trebam umiroviti. Nisam o tome razmišljao niti trenutka. Andy, jesi li ti spreman umiroviti se?", upitao je Joshua svog suparnika i dobio odgovor.

"Ne, želim treći meč", rekao je Ruiz, pa objasnio razloge poraza.

"Ovo je bila njegova noć. Nisam se pripremio kako sam trebao. Imao sam previše kila. No, ako dogovorimo treću borbu, vjerujte da ću doći u najboljoj mogućoj formi i da ću biti najbolji što sam bio u karijeri", rekao je Ruiz.

gol expired UFC-ova senzacija Jairzinho brutalno nokautirao Overeema: Odvalio mu je komad usne! divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider