FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
zna kad treba doći

UFC legenda stigla u Dubrovnik i prošetala praznim Stradunom

Alistair Overeem prošetao se duborvačkim Stradunom.

Jedan od najpoznatijih MMA boraca uopće Alistair Overeem posjetio je staru dubrovačku jezgru. Nizozemac očito zna kada treba doći razgledati Dubrovnik, koji se ove godine zbog koronakrize napokon može pohvaliti kako nije pretrpan turistima.

Overeem je prošetao po polupraznom Stradunu i očito uživao što nema gužve, Stigao je u pratnji obitelji, supruge Danielle Toele i dvije kćerkice.

Iako je u svibnju proslavio 40. rođendan i zagazio u peto desetljeće života, legendarni Overeem ne odustaje od cilja koji si je zadao: naslova prvaka u teškoj kategoriji u UFC-u.

gol expired Nevjerojatno: Mlada američka zvijezda zaradit će pola milijarde dolara divider

Taj pojas trenutačno drži Stipe Miočić koji će 15. kolovoza kompletirati trilogiju i razračunati se s Danielom Cormierom. 

Overeem je na čekanju i to ne baš u prvom redu jer trenutačno se na službenoj ljestvici teške kategorije nalazi na sedmom mjestu, premda je u posljednje četiri borbe upisao tri pobjede. Nesretni poraz od Jairzinha Rozenstruika probudio je u njemu samo dodatni motiv da još jednom krene u operaciju osvajanja titule prvaka.

Zanimljivo, još jučer je na Instagramu napisao kako je ''nazad u uredu''.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider