FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
tehnički nokaut

Alen Babić pomeo i Molinu: Brutalno ga rušio nekoliko puta, sudac prekinuo agoniju Amerikanca već u 2. rundi!

Hrvatski boksač Alen Babić pobijedio je i deveti put u karijeri, ovaj put Erica Molinu.

U londonskoj O2 Areni Alen Babić je odradio borbu karijere protiv dosad najpoznatijeg protivnika. Hrvatski boksač pobijedio je 39-godišnjeg Amerikanca Erica Molinu u sunaslovnoj borbi velike Matchroomove večeri koju je trebala predvoditi borba između Dilliana Whytea i Otta Wallina za Furyjeva izazivača, a koju je Britanac otkazao zbog ozljede.

Babić je slavio tehničkim nokautom već u 2. rundi, što mu je deveti put u karijeri u isto toliko borbi da je nokautirao protivnika. Bila je to jednosmjerna cesta već od prve sekunde.

gol expired Babić otkrio kako se bori već za mjesec i pol, veliki boksački šef ljut na Molinu divider

Molina, koji je uskočio kao zamjena u ovaj meč manje od dva tjedna prije borbe, na podu je nakon žestokog naleta Savagea bio nakon svega pet-šest sekundi 1. runde. No Amerikanac se oporavio i uzvratio Hrvatu potkraj runde čime je barem malo zaustavio žestoke nalete po kojima je naš boksač i poznat.

Na isti je način Babić nastavio u drugoj rundi kada je prvi put rušio nedoraslog veterana Molinu nakon 15-ak sekundi, a onda nakon toga još jednom.

I tada se nekako pridigao Molina, a onda još jednom pao nakon naguravanja. No sudac je očito vidio da ovaj više ne može pratiti tempo borbe pa mu je krenuo odbrojavati, a onda i prekinuo borbu.

Zanimljivo, posljednji protiv Erica Moline bio je Filip Hrgović 2019. godine. Tada je El Animal slavio prekidom u trećoj rundi, a Babić ga je očito želio završiti rundu prije svog rivala.

Molina će ostati najpoznatiji po dva pokušaja napad na svjetsku titulu, ali je oba izgubio od Deontayja Wildera i Anthonyja Joshue.

Kako je Molina pao nakon nekoliko sekundi pogledajte ovdje, a cijeli sažetak ovdje

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider