Košarka
SPORTOVI
Košarka
Primili 70 u poluvremenu

Zubac među najboljima u teškom porazu: Nakon utakmice poslao poruku

Ivica Zubac odigrao je još jednu dobru utakmicu u NBA-u, ali nažalost njegovi Lakersi doživjeli su težak poraz od Los Angeles Clippersa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Chris Paul i Clippersi već neko vrijeme drže nadmoć u Los Angelesu, a to su pokazali i sinoć kada su s uvjerljivih 133:109 razbili gradske rivale Lakerse. Već na poluvremenu Clippersi su imali ogromnih 70:40, a ni nastavak nije ponudio ništa drugačiju sliku.

Naš Ivica Zubac završio je utakmicu sa 17 poena, sedam skokova i tri asistencije. Kako je utakmice već ranije bila zaključena, Walton ga je pustio da igra tzv. ''garbage time'' pa je mladi hrvatski centar igrao ukupno čak 36 minuta.

Bez obzira na loše rezultate Lakersa, Zubac u zadnje vrijeme odlično koristi svoju minutažu. U osam utakmica u mjesecu ožujku na prosjeku je od 13 poena, 5,5 skokova, 14, asistencije i 1,4 blokade. S obzirom da je nedavno napunio tek 20 godina i ovo mu je prva sezona u NBA-u, to su vrlo respektabilne brojke.

''Ne možemo ovako igrati. Pogotovo ne na našem terenu'', izjavio je nakon utakmice Zubac.

Clippersi su u utorak navečer jednostavno bili predominantni. Lakersi nisu imali puno rješenja za Paula, koj ije završio susret s 27 koševa, četiri asistencije i osam skokova. Clippersi su slavili u 17 od zadnjih 19 utakmica protiv Lakersa, dok je u ovom susretu čak osam igrača Clippersa imalo dvoznamenkast broj koševa.

Zupcu je do kraja sezone ostalo još nekoliko utakmica u kojima će sigurno dobiti dosta prilika, a na njemu je da pokaže kako u budućnosti Lakersi mogu ozbiljno računati na njega.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider