Košarka
SPORTOVI
Košarka
nakon troje djece

Pohvalila se nevjerojatnom fizičkom promjenom, ali svi znaju što je govorila dok je bila ''punašna''

Nakon troje djece i puno poslovnih stvari koje je istovremeno obavljala, supruga Stepha Curryja odlučila je posvetiti vremena sebi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Supruga najboljeg tricaša svih vremena Stepha Curryja, Ayesha Curry, pohvalila se na društvenim mrežama utegnutim tijelom koje je, kako sama kaže, godinama "zapostavljala".

Ayesha je na društvenim mrežama izazvala lavinu komentara, pozitivnih i negativnih, no konačni je zaključak  da je njezina transformacija od slatke bucke do utegnute ljepotice uistinu poseban.

"Dugo mi je trebalo, Steph Curry", napisala je Ayesha i objavila dvije fotografije u kostimu za kupanje.

gol expired Zvijezda oduševila Ameriku: Ostavio konobarici šokantnu napojnicu i poruku na računu divider

"Izgubila sam 18 kilograma i jako sam sretna. Svoje dvadesete godine provela sam rađajući i brinući se za djecu. Sada je vrijeme da se pobrinem za sebe", kazala je Curryjeva supruga nakon jednog od brojnih komentara koji su pristigli.

gol expired Što je sve on proživio: Prvi se pacijent probudio, nije znao što je koronavirus, a kad je upalio mobitel... divider

Bilo je i ružnih komentara, među kojima se našlo i puno uvreda zbog toga što je imala drugačiju priču dok nije bila ovako fit. Ayesha je u prošlosti kritizirala žene koje su se fotografirale sa što manje odjeće na sebi, a sada to isto radi ona.

"Svi danas jedva da nose nešto odjeće na sebi. To nije moj stil. Volim dobre stvari držati pokrivene za onoga tko mi je važan", napisala je Ayesha 2015. godine.

Mnogi na taj tvit nisu zaboravili...

"Glupa krava", glasio je samo jedan od pogrdnih komentara.

U svakom slučaju, fizička transformacija najboljeg tricaša svih vremena za svaku je pohvalu i vrijedna divljenja. Ona je Stephenu rodila troje djece od 2012. do 2018. godine. 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider