Košarka
SPORTOVI
Košarka
nije nemoguće

Curry i Antetokounmpo zajedno u momčadi? Kamera snimila trenutak o kojem bruji košarkaški svijet

Antetokounmpo, Curry, Thompson i Green u istoj momčadi 2021. godine? Nije nemoguće...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U noći sa srijede na četvrtak odigrano je devet NBA utakmica, a u jednoj u njih Milwaukee je slavio u San Franciscu kod Golden State Warriorsa 107:98. Giannis Antetokounmpo predvodio je Buckse do pobjede s 30 postignutih poena, a najzanimljiviji trenutak dogodio se nakon susreta.

Po završetku utakmice igrači su se išli međusobno pozdravljati, a trenutak koji je pokrenuo lavinu glasina i zaintrigirao košarkašku javnost dogodio se između Giannisa i ozljeđenog Stepha Curryja, najboljeg igrača Warriorsa.

gol expired Hrvatska na Euru krenula pobjedom, uragan Kauboja slomio Crnogorce u nastavku! divider

Ono što je kamera vrlo jasna uhvatila su Curryjeve riječi upućene grčkom igraču:

"Idemo. Napravimo to."

Preskočimo idućih godinu i pol dana i zamislimo da se nalazimo u ljetu 2021. godine. Tada će Giannis Antetokounmpo biti slobodan igrač, ukoliko naravno ne potpiše ugovor s Bucksima prije toga. Je li Curry upravo pozvao Grka da mu se pridruži i da zajedničkim snagama krenuo po titulu NBA prvaka?

gol expired Dijete je Barcelone, morao je otići, a Real Madrid ne bi odbio: "Nikad ne reci nikad" divider

Svi koji pomnije prate NBA košarku znaju da Curry i Giannis imaju odličan odnos. Uostalom, obojica su se međusobno izabrali kao prvi pick na NBA All-Star utakmicama u posljednje dvije godine. Curry je 2018. uzeo Grka kao kapetan svoje momčadi, a godinu dana kasnije Giannis je isto napravio kao kapetan svoje.

Američki mediji prenose i da se njihov razgovor nastavio u svlačionici, gdje je Curry potpisao svoj dres i dao ga Giannisu, što nije nešto uobičajeno, osim ako igrač nema oproštajnu turneju kao što je imao Kobe Bryant prije dvije godine.

CURRY ZOVE GIANNISA U WARRIORSE?

U svakom slučaju, moguće je da je u povojima nova super momčad, koju bi predvodili Steph Curry, Giannis Antetokounmpo, Klay Thompson i Draymond Green. Nijednom od aktualnih igrača Golden Statea ne istječe ugovor prije ljeta 2022. godine, a vrijedi spomenuti da će Warriorsi očistiti svoj "salary cap" možda već idućeg ljeta, kada se očekuje da D'Angelo Russell, koji ima tzv. max ugovor, napusti momčad.

Rukometni Euro 2. faza - skupine Rukomet Euro 2020: Hrvatska osvojila srebro, svi rezultati na jednom mjestu divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider