Košarka
SPORTOVI
Košarka
Odličan i Bender

Sjajna partija Bogdanovića: Odveo Indianu do nove pobjede!

U noći s utorka na srijedu u NBA ligi nastupila su trojica hrvatskih košarkaša.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski košarkaški reprezentativac Bojan Bogdanović bio je sinoć najučinkovitiji igrač Indiana Pacersa koji su sa 101-83 pobijedili Sacramento Kingse na svom terenu, a solidan učinak je ubilježio i Dragan Bender u pobjedi svojih Phoenix Sunsa.

Bogdanović je je u 27 minuta na terenu zabio 17 koševa (šut 6/13, trice 3/6) te tome dodao tri skoka, četiri asistencije i jednu ukradenu loptu. Thaddeus Young je ubacio 15 koševa, a Victor Oladipo 14 za Pacerse.

Najbolji kod gostujuće momčadi bio je DeAron Fox koji je utakmicu završio sa 18 pogodaka.

Dragan Bender je sa svojim Phoenix Sunsima slavio protiv Brooklyna sa 122-114. Bender je u 26 minuta na terenu zabio deset koševa (šut 4/8), ugrabio je tri skoka i upisao tri asistencije i jedan blok.

Najučinkovitiji kod Sunsa bio je Devin Booker sa 32 pogotka, dok je Mike James ubacio 24.

Brooklyn je predvodio D'Angelo Russell sa 33 pogotka.

Slavili su i Los Angeles Lakersi Ivice Zubca sa 113-93 nad Detroit Pistonsima. Julius Randle je za pobjedu Lakersa zabio 17 koševa, a Kyle Kuzma 16. Zubac je odigrao svega dvije minute i u tom je vremenu upisao jedan skok.

Pistonse su predvodili Reggie Jackson i Tobbias Harris sa po 18 koševa svaki.

Oklahoma City Thunder je sa 110-91 bila bolja od Milwaukee Bucksa. Russell Westbrook je umalo upisao još jedan triple-double, utakmicu je završio sa 12 koševa, 10 skokova i devet asistencija. Najbolji kod Oklahome bio je Paul George sa 20 koševa, a Carmelo Anthony je dodao 17 koševa i osam skokova.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider