Košarka
SPORTOVI
Košarka
Hrvati skromni

Porzingis utakmicom života uništio Bogdanovićeve Pacerse, novi poraz Cavsa

Dvije NBA superzvijezde imale su rekordne večeri u sinoć odigranim utakmicama.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Košarkaši Clevelanda doživjeli su šesti poraz u ovoj sezoni, a četvrti na domaćem terenu, nakon što su ih u nedjelju u njihovoj Quicken Loans Areni svladali Atlanta Hawksi sa 117:115. Aktualni doprvaci trenutačno se nalaze na 12. mjestu u Istočnoj konferenciji s učinkom 4-6.

Ante Žižić u porazu Cavaliersa dobio je jednu minutu i upisao jedan skok.

U noći s nedjelje na ponedjeljak u akciji su bili i ostali hrvatski košarkaši u NBA ligi, ali nitko nije ostvario zapaženiji učinak. Bojan Bogdanović u porazu Indiane 108:101 na gostovanju kod New York Knicksa sudjelovao je s osam koševa, dva skoka i jednom asistencijom za 28 minuta.

Utakmicu karijere odigrao je Kritsaps Porzingis koji je postigao 40 koševa, što mu je novi osobni rekord, a tome je dodao osam skokova i šest blokada.

Rekordnu večer imao je i James Harden koji je u pobjedi svojih Houston Rocketsa nad Utah Jazzom (137:110) ubacio 56 koševa i podijelio 13 asistencija.

Orlando je na svom terenu poražen od Bostona sa 104:88, a Mario Hezonja za 13 minuta ubacio je dva koša uz po jedan skok i asistenciju.

San Antonio je kao domaćin svladao Phoenix sa 112:95, a Dragan Bender kod poraženih Sunsa u igri je proveo 20 minuta te postigao tri koša, ugrabio četiri skoka i imao dvije asistencije.

Ivica Zubac nije ulazio u igru, a njegovi su Los Angeles Lakersi kao domaćini svladali Memphis sa 107:102.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider